Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21. stoljece, oni vjesaju "vjestice".. Kakvav primitivizam, kakva zatucanost zbog pustisnjskih mitologija ubijati ljude.. Svasta.
@pa i u SAD-u optuze crnca za nesto sto nije ucinio i onda ga pogube. Za njih ne govorimo da su zatucani?
@gubljenje U americi na sud i u zatvor idu optuzeni za ubistva, silovanja, narkotike, a ne zbog govora. @vjecni Drzava i zakon su za 10 stoljeca, kao i religija po kojoj se napisan taj zakon. Nazalost relici proslosti truju drustvo i dan danas.
Religija treba biti stvar slobodnog izbora i lična stvar pojedinca! Samo je primitivci nameću!
Pametnijih pojedunaca a gluplje nacije nema
Pa ja sta ocekivat za takav grijeh,ajd' da je taslacio komsijinu kozu ili bratovog magarca pa bi mu i progledali kroz prste al kud bogohulit.
Podrzavam, sta ti imaš ko bezboznik širit ateizam i mrznju protiv vjere na kojoj počiva čitava drzava, idi to radi u drugoj drzavi, hajd da su ovi sad konstruktivni bili i isli na debate i tako te stvari radili, al praviti stranice iskljucivo s motivacijom sirenja mrznje i netrpeljivosti šta očekivat nego dobit ono što trazis, ijako ne podrzavam njihovu paranoičnu vlast u iranu + su heretici, svejedno ovo je za pohvalu.
I onda kazu 'niko ne napusta islam', najvise rastuca..pa jest kad svi imaju po 5 djece, a ovi sto napustaju nidje se ne vode nit smiju rec...udjes malo po youtubeu tipa maskedarab i vidis na hiljade i hiljade sto napustaju...al nije to ni bitno, smijesno je da ne smijes imat svoje vjerovanje, odmah te nema...ako mislis da je neko u krivu, samo ga argumentovano spustis i to je to...
smiješno je da ne smiješ imat svoje vjerovanje??? Evo ja imam svoju ideju o porezu koliko bih ga želio plaćat. I šta kad bi ja tako postupao. Šta bi rekla država na to??? Eto toliko o tome što je smiješno
moze li link i video gluposni jedan???????'U 5MJ 2023 GODINE SVE IMA SNIMLJENO!!! gdje je link glupsoni?? rekla kazala' ja sam cuo da vi svi u klixu pušite q jedni drugim ispod stola!! tako kazu!!!
Vjeruju u izmišljotine a ubijaju ljude jer oni ne vjeruju i djevojke jer ne nose ispravno marame! Nije lako biti zatucan!
jos jedan pogana laz u reziji medijia¨!!!!! !!!!! NE valja Turska, Iran, Rusija,...nek valja Amerika,UK i Fracuska!! ISTI SU IZMISLILI ROBTSVO I OPLJACAKLI I POBILI POLA SVIJETA!!!!
Iranci imaju neku svoju vjeru.. a koga oni smatraju za poslanike i gdje su im svetinje samo oni znaju
Komunizam je penicilin za ovakve ekstremne vjerske režime. Pogubiti nekoga zbog bogohuljenja jednostavno nije normalno. Tamni srednji vijek.
A komunizam pobio vise ljudi nego ovi... Samo daj primjer za Kinu i Rusiju, sve ti je jasno... Nije problem u vjeri, problem je u ljudima ako nisi skontao... I btw. pencilin je spao k***cu za usi🥲
@a u komunizmu opsujes vodju (Tita npr.) i odmah te strpaju u ludnicu ili Goli otok ili u S.Koreji bi glavu izgubio da isto pokusas. 🤷🏻‍♂️
Kod režima većinom vladajući čuvaju svoju stolicu sa svim sredstvima bez obzira na bilo šta
Isto ko sto je a zapadu odnos s zivotinjom dozvpljen tako je i vrijedjanje dina i Allahove vjere na istoku zabranjeno.
Vjera je tu zivot koji ima jacu snagu od prava. pravo na vjeru nadilazi zelju da se osporava to pravo.
Zapad nevjerovatno ulaže u izazivanje nemira u Iranu. U svakoj pograničnoj oblasti finansiraju separatističke pokrete. Ali treba da znaju da im Iran nije Bosna i da Marfiji, Šmitleri i Satleri ne mogu tamo ni prismrditi. Pa zar titina Juga nije uvijek imala unajmljene krimose koji su tamanili disidente po Zapadu.
Ajmo opet iran nekome stao na zulj..pa ponovo neka hajka medijska