Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nisu ovako brzo pokrenuli protiv amerikanaca, cionista itd. koji svakodnevno ubijaju civile? Dvolicnost.
Rusija jeste agresor i ne branim ih ali na strahote cionistickog aparthejda se suti. Ilegalna invazija americka na Irak se presutila itd.
Zasto se istraga ne pokrece protiv Izraela koji godinama granatira Palestince?
Valjda je ocigledno ko vlada svijetom i ko na najprljavije nacine pokusava da pokori i ovo malo slobodnih zemalja
Šta veliki beogradski profesor Milan Bartoš piše u predgovoru svoje knjige o međunarodnom pravu davne 1953.? Ta knjiga je u Francuskoj izazvala zemljotres oduševljenja i odmah je uvrštena u program većeg broja univerziteta u Zapadnoj Evropi dok je u SFRJ prošla gotovo nezapaženo. "Međunarodno pravo nije pravo, ali pretenduje to da postane." Kako sad to?
Kako međunarodno PRAVO nije PRAVO? Pa tako što iza međunarodnog prava ne stoji monopol fizičke sile da to pravo sprovodi u delo. Zato i pričamo o konvencijama među državama, a ne o zakonima. Zakoni postoje u državi, a ne između država. Ruski vojnici koji su vršili zločine, slično američkim vojnicima koji su vršili zločine, mogu biti izvedeni pred ruski i američki sud, ali ne pred međunarodni.
Da je Tito živ, on bi bio nesvrstani. Ne bi se dao navući ko ovi naši bekani
Kad javi BBC, CNN itd Ja u to toliko vjerujem da se ne moze opisati rijecima... Znaci da kazu mlijeko je crno ja to ne bih provjerio jer znam da oni samo istinu govore! Ko njima ne vjeruje on je glup!
Pa ovce jedne onda bi pola USA trebalo biti u przunu!!!
hahahhaha sta je sa amerikancima, britancima, francuzima????? Levati vam zaprijetili sankcijama i vi se usutili, klosari Milioni ljudi ubijeno na bliskom istoku i nikom nista
Osudice ih isto ko amerikance za bombardovanje osiromasnmi uranijumom i kasetnim bombam , ubijanjem miliiona civila u polednjih 50 godina sirom svijeta. Boranija se sudi a sile mogu kako hoce.
Nije Rusija kriva, kriv je Putin, sve je iz njegove glave, a vojska mora slušati il je pojedincu koji odbije naređenje met.k u čelo
Brzo vi to nesto... izgleda da je u ovom licemjernom svijetu najvaznije ko ratuje a ne ko gine...
Putinu je sad 70 godina to je dedo koji unistava naciju .... a unistio je generacije Rusa ...sad da sve stane i ove sankcije se pocnu vracati ...ne bi se za 10 godina ispravili ...a tek sta ce im sankcije uraditi dok potraje
Sankcije će ostati dok god je Putin na vlasti
Putine .....cujes li me Putine .....je**** si Ruse za sva vremena....kretenu
e sad idu istrage sudovi, placanje odstete....Putinu je 70 godina on ce i prirodnim putem jos 10 ako izgura dobar je ....a je*** je Ruse za sva vremna SLAVA UKRAINI
Da nije tuzno ovo bi bilo smijesno!
A kad su nas bombardovali ? a kad su srbiju bombardovali ? a kad su palestinu bombardovali ? ???????
A kad je srbija prva bombardovala i oravila genocide, to je kao Ok