Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Somalijski majmun dobije sansu za zivot i onda se ovako zahvali Njemackoj. Fuj
sarajvolim, halo, covjek mentalno poremecen. Pitanje je da li je dobio adekvatnu pomoc ljekara. H*bali vas vise rasisticki i nacisticki komentari. Koje smece od portala
Nisu bile ''gdje im je mjesto'', u kući, pa je ''istaknuti učenjak'' uzeo mačetu u svoje ruke. Takve leftardi dovlače pa su i odgovorni za to.
Tako je. Klix svako malo uhvati neku izbjeglicu, drži ga u redakciji svezanog za desk s uperenim reflektorima i čita izjave političara dok jadan ne pristane izmačeati krive prolaznike.
Ne razumijem ove Nijemce. Bosance razvlace po dvije godine da im daju vizu da ljudi rade na bausteli i poslove koje Svabe nece, a puste ove divljake bez ijednog jedinog dokumenta i jos im nista ne rade, a daju im smjestaj i hranu besplatno. Poremecen sistem totalno..
ja bolesnika..imate li kakva posla mrzitelji..koja tuga je u vašim dušama.
NISTA VAM NECE POMOCI , CELI SVET VAS JE PREPOZNAO KAO ZLOCINCE .
POZDRAV ZA MNOGOBROJNE BOTOVE IZ RS I SRBIJE .
srpski napadac
Kada su neki govorili da će se ženama ono "refugees welcome" za instagram lajkove obiti o glavu nazivani su fašistima i šovinistima. Samo vi puštajte preraslu djecu da odlučuju i vode kolo i zovite svaku racionalnu osobu seksistom i nacistom.
Bolesnik kojeg je bilo sevab ubiti sa ili allahu ekber.Vjeroućitelji evo posla za vas da objasnite kolko je ovo devijantno i protivno vjeri a ne da se bavite podržkom jednovjerskoj politici.
hey njemacka,yebali vam islamisti mater,od do!
neka te 😊
neka me,neka😘😘😘
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota za te ljekareb koji su ga navodno ljecili.
važno je da se navede da je vikao alahegber kako bi se širila patološka mržnja prema muslimanima. što viču ubyce koji nisu muslimani dok teroriziraju i ubyjaju ljude nije važno. njih se spomene onako uzgred da se ne remeti idila kulturnog i civiliziranog zapadnog čovjeka.
Po nije uzvikivao Oce nas!
Gdje onaj mamlaz sto neki dan napisa da je ovaj garonja katolik??? Kakav los pokusaj spinovanja