Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi u napad, jedan je Hase.
Zaštitite ih Šimići)))))
Partizanska eskadrila.
Biće belaja u evropi tačno treba bježati nazad u Bosnu
Odron od portala!!!
Sad će ih Klix banovati))))
"poslato"? Vrati diplomu fakultetu.
Trpni pridjev od glagola poslati može se graditi nastavkom -n i nastavkom -t.
Zadrzi diplomu fakulteta.
Ljetovališta puna bogatih i pametnih Palestinaca, Izraelaca, Ukrajinaca, Rusa i ostalih! Samo sirotinja i budale ratuju na svim stranama!
Jaro Većina je zarobljena od svoje vlasti,nemozes pobjeći i da hoces,ali raja to ne konta...njima su zabranili odlazak iz zemlje ,ko je jamio jamio...
Koji ti je prijedlog za Palestince?
"Poljaci"
Irem@ davno je k a to li čans tvo izašlo iz hr i š ćanstva tako da se s njima muslimani nikad neće udružiti. Mu s limani su daleko bliži pravoslavcima.
Malo prpe.
Prpa
Svaka kriza prouzrokovana od samih Rusa im je smanjila državu. Ni ovaj rat se neće drugačije završiti.
"Poslato"?
Postoji legenda da će se sve katoličke zemlje udružiti u ratu protiv Rusije. Nadajmo se da je to, ipak, samo, legenda.
Interesantno. Ja poznajem slicnu pricu, cak postoje i neke stare knjige o tome, da ce se katolicke i muslimanske zemlje udruziti protiv Rusije i Kine.
Interesantno, jer i ja sam čuo priče o da će se ujediniti trojka i hdz u borbi protiv sda