Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Financiraju rat u Ukrajini a svoj narod zapostavljaju
Baerbock: "No matter what my German voters think, I want to deliver to the people of Ukraine." Inace je Baerbock young global leader WEFa i Klausa Schwaba. Jedan od ciljeva velikog reseta je unistiti poljoprivredu i da se ljudi hrane vjestackim mesom i insektima.
To što su poslali u Ukrajinu, jedan VW ili Siemens zarade za mjesec dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
tako se to radi u normalnoj zdravoj sredini.
Al' čuj nazi retorike "antidržavni elementi..." kao iz doba nacional-socijalizma Trećeg Reicha. Vlast i režimski, državni mediji su totalno izopćeni iz realnosti kao da žive u nekom svom paralelnom svijetu bez osjećaja i ikakve dodirne tačke sa stvarnošću.
Rade proteste za Palestini, ali i za sebe...sta ti je SVIJEST kada ima drustvo ...
Svaki njemački seljak je multimilijoner, bez izuzetka. A ako mu se više ne isplati raditi na zemlji, može prodati imanje. Prosječna vrijednost poljoprivrednog imanja u njemačkoj je 4,5 miliona Eura.
Sve ce se ovo europi obiti od glavu. Podrska za Ukrainu, milijarde donacija, bojkot Rusije, a sta su dobili? Rusija nikad jaca, cijene u europi ludjacke, ne bi me cudilo da izbiju gradjanski ratovi, na kraju narod ispasta. Ali eto, djavolje kolo igraju sa amerikancima, na kraju ce svi donji biti..
Pa normalno da ce izbiti gradjanski ratovi. Nije Svabo navikao krpariti mjesec sa 350e ko mi ovdje zadnjih 30 godina. Jos kad tome pridodas njihovu Islamofobiju, pa kad i to ukljuce u retoriku i proteste i onda kad razljute desetine miliona muslimana koji im i drze to malo ekonomije zivom, ima da bude kurslus.
Sad će ovi što su preživljavali u Germaniji nazad babi i majki na pemziju
Nije svakp kao ti neradnice
Vaše subvencije su u Ukrajini ili na nekim egzotičnim destinacija ma gdje ukrajinski profiteri kupuju nekretnine
289.000e kosta jena polovna masina sa slike...kupio je svojim kesom bez pomoci drzave al malo sutra
Mrs glupane zatucani uptavo gledam kolone nisu tu samo milionsli traktori levatu! Sto ovima ne vidis ne komentarisi ispadas glup
ZmajeodBosne. Kupi gramatiku i ponovi osnovne lekcije umjesto da palamu*is a vjerovatno imas 4 KM u dzepu. Covjek je u pravu, najjeftiniji traktor na skupovima kosta 150000KM!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamisli Njemci daju Milijardu eura finansijske pomoci INDIJI koja naftu kupuje u RUSIJI i istu tu naftu preproda onda skuplje glupim Njemcima...kakav autogol...
Evo iz ambasade se upravo zahvaljuju na tvom komentaru, otvorio si im oči, nisu znali bez tebe. Inače, Indija je zamjena za Kinu, možda za to ulažu milijarde.
Te milijarde koje Nijemci "daju" i nazivaju "Entwicklungshilfe" (pomoć za razvoj) nije ništa drugo nego kupovina utjecaja ili moderno mito. Budi siguran da oni za te pare mnoge ustupke i koristi u Indiji dobiju, ne daje niko novac tek tako 😉
kod NASKEEEE sve zupaaaa zuperrrr super ba