Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin gleda i ne vjeruje.
Mike Pompeo je tipicni Trampovac i ne zasluzuje prostor izvan kruga Trampovaca koji jedan drugog bodre i tapsu po ramenu. Nije bitno kakav je plan, ne znam nista o njemu, ali je sigurno super? Jasta je. Taj plan, bolan nebio, bi dosao od covjeka kojem je najvisi domet opaska "vidi mu glave". I zbog toga ce i ostati samo "gospodin Tramp", a vjerovatno zatvorenik broj ####...
ukratko pokusavaju da vode politiku kao da se posljednje 4 godine nisu desile. Kao da Kina nije izmirila Iran i Saudijce, kao da i najgluplji rapido nisu spoznali kava im je sudbina nakon Gaze, jednostavno kao da Brics noch je nikada uspostavljen
Dzaba se lozite, lik lupeta ko maxim po diviziji. Trumpu je ipak glavna Kina, pokusace izblefirati Putina, ali kako je Rusima Ukrajina egzistencijalno pitanje, to nece proci, pa ce se USA izvuci iz Ukr kao i iz Avganistana - sa gacama na stapu.
VUCKO I RONHIL NA APARATIMA
Amerika ima puno veci potencijal za ljudske slobode i nauku na tako visokom i pametnom nivou da moze stvoriti mir u svijetu bez novih ratova i ispaljenog metka. Recimo da pobijes ruse sutra ce se pojaviti 'novi rusi' misleci na rezime ruskoga tipa, i to bih tako islo amerika bih sve rijesila ratom jer ima najmocnije oruzije. Ali iz toga proizilazi problem sta ce uraditi sa sobom i svojima kad se 'pobiju' svi ostali. Neznam kako ali znam da se ratovi mogu iskorijeniti ako je volje u ljudima.
Ne mogu da vjerujem sta sam procitao. Kakva je ovo dijagnoza?
Ima jedan problem - nisu pitali Ruse da li se slazu
Sta god da pisete, istina ili laz, jedna je bitna znacajka mira: Ukrajina NIKAD, ali NIKAD za nikad nece biti u NATO-u dok postoji Rusija. Jrdnostavno fa nr moze biti jednostavnije. Takodje, se mogu pozdraviti s Krimom zauvijek.
Nista nije "zauvujek", ko ti garantuje da ce biti Rusije iki SADa za 100 godina
Ukrajina ne moze biti dio NATO saveza. Prije ce biti nuklearni rat. Dzaba gluposti valjate
Ne samo da ce Ukrajina biti u NATO-u vec i sama Rusija jednog dana..
Pompeo je republikanac a oni lazu cim zinu. Prava istina bi bila da bi putin uradio neke ustupke za ukrainu u zamjenu da Amerika izie iz Alijanese.
Uspostaviti 500 milijardi američkih dolara "lend-lease" program za Ukrajinu, koji uključuje pružanje vojne pomoći na osnovu zajma, a ne kao grant. - - - - - - > politika na nivou diral te ko, daj mi cenera nece niko smjeti da te pipne
Pompeo je rekao da "nema dokaza".. ali ga to nije spriječilo da nam on iznese svoja mišljenja o tom šta će Trump uraditi. Hej samo da kažem da i ja nemam nikakvih dokaza ali ja mislim da će Trump natjerati Zelenskog da potpiše nekakav mirovni sporazum. A što se tiče Pompea i Trumpa on mu je blizu isto ko i ja. Hahahaha
Američki izbori tema budućnost Ukrajine? Tu odma nešto nije kako treba. Zašto se ne bi zabavili sami sa sobom?
moj Mile dolazeća administracija ista kao odlazeća
I ja bi mogao dati svoje mišljenje.A kako ce biti to ni vidovita Đemila nemoze predvidjeti.Druga stvar pitanje je hoceli Tramp pobjediti.Svaki dan samse su mu sve manje. Stace jedan starac raditi i odlučivati o jednoj velikoj drzavu.Ne vjerujem.
Samse?