Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se ta sličnost sa genocidaškom gamadi… Sve, sve, ali sve identično rade kao i oni devedesetih… Sjeme vam se zatrlo zločinci!
Amin ya Rabbi♥️
@824 uzivaj u svom sendvicu. Posteno si ga zaradio, botino probarbaruska!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ukrajinci sami sebe napali, sami sebe ubijaju, sami sebi razaraju drzavu
ma ajte molim vas..sami sebe granatiraju, isti scenario markale i tuzlanska kapija..prepisuju genocidasi jedni od drugih
Ovo samo dokazuje da je srbijanska Bia, Udba ili Drzavna bezbjednost samo filijala ruske Fsb, Kgb ili kako god se sada zove.
cetnicka posla
Sami sebe gađali, srpska posla!
To je ta politika. Lazi, lazi, lazi, pa pocni vjerovati u tu laz. Vama a posebno Srbima ni detektor lazi nemoze nista. Strasan narod! I jedni I drugi. Saljite djecu kod porfirija ili kako se zove. Mozda I'm porfirija objasni na njegov nacin. Ono njezino prica je, vjerovanje vec u koga.
To su bosnjaci granatirali da optuze ruse tako su i srbe nevine optuzivali ispraksali se u ratu pa sad krenuli da poturaju i nevinim rusima
Da li vam ovo zvuci poznato? Sami su sebe granatirali?
Citava nedaca rata i strahote koje prati su nebitne pred jednim vjerskim objektom? Sta je sravnjeno infrastrukture i stambenih jedinica i nikođ nista.
Ovi ukrainci koriste taktiku sarajlija, sami sebe gadjaju da bi optuzili napacene ruse.
to su govna,iste priče kao što su i nama srbi govorili---sami gadjali markale,sami napravili u tuzli masakr na kapiji,sami sebe pobili u srebrenici,prijedoru itd itd......govna koja nemaju odgovornost nizašto i onda kukaju što ih pljuje i mrzi cijeli svijet--bagro srpsko-ruska morate imati odgovornost za ono što ste učinili--inače to nema svrhe nikakve
Ako se ovaj pod nikom NezavisnaSrpska ogradjuje od Markala, ja bih se za sebe zapitao, ko ga je granatirao.
Nemoj biti toliko surov prema braci Bosnjacima. Rat je davno zavrsen, uopste slucaj Markale ne mijenja ishod nicega a opet... Nece nikada moci prihvatiti cinjenicu da je neka stradanja aminovao njihov politicki vrh, zarad pobjede na papiru i statusa jedinih zrtava.
Da je to bio ruski projektil od crkve ne bi ostalo ništa. Ovo je očigledno djelo ukrajinske protivvazdušne odbrane, koje oružane snage Ukrajine namjerno smještaju u stambenim dijelovima grada naseljenih mjesta. Nije prvi put da to rade.
Opet vise vjerujem rusima nego ukrajinskom rukovodstvu koje je trenutno u panicnom stanju vidjevsi da su izradjeni maximalno od zapadnih vodja.
Gorih ljudi od pravoslavaca Bosanskih nema
Cisto sumnjam da je jedan pecinko poput tebe vidio i komunicirao sa mnogo razlicitih ljudi.
Možda se varam ,ali kao da sam o ovome davno slušao ili možda negdje pročitao.