Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda se cudite sto normalni muslimani sirom svijeta dozivljavaju neugodnosti. Kroz prizmu ovih ludjaka svijet gleda i dobre ljude.
Cuj islamska drzava, Klix ih priznao kao legalne, pobogu oni su TERORISTICKA !
Klix postao PR ISIL-a?
Vidim primate se hajde ba, nek se narod zabavlja i medjusobno vrijedja, pa ne mogu da vjerujem da ima budala da vjeruju u ove ublehe.
@Pravda po mraku Sta reci kad mi tako odgovoris.... Takvi poput tebe samo potvrdjuje sve sto sam rekla. Bolje se ti spremi i idi kod njih,ucinit ces uslugu svijetu. Jedan kreten manje.
VLAŠADIJA I ŠOKADIJA NA APARATIMA KMEEE KMEEEEE Šta se desi kad su vlašad i šokci bez posla Dođu na klix da se liječe, da pjene svaki dan protiv isisa, protiv islama, protiv onih ,protiv ovih gdje god je koji članak , eto dežurnih besposličara (vlašadije i šokadije) da oni napišu svaki po 30 komentara i tako dobijemo 300 komentara Slomiše se oni jadni da oblate islam, da tjeraju bh muslimane da pljuju protiv isisa, da pljuju protiv onih ili onih, A jadni samo ispadaju smiješni, pomažu klix portalu da zaradi od posjeta, a svaki dan sve ih više ubi mržnja prema islamu Šta dobijete kad vlaha il šokca ostavite bez posla(a iskreno retardirano i da radi bilo šta) , dobijete komentatora na klixu , psihičkog bolesnika koji svaki dan pljuje na sve ima veze sa islamom hahahahah Bolesnici , bolesnici fašistički, đaba svaki dan ložite raju i bošnje da pljuje po isisu i islamu genocidni entitet i genocidaši zajedno sa onim ispod kamena hercegovačkog na aparatima kmeeee kmeee hhh
Tebi treba lijecenje pod hitno!
Tzv IDIL ima veze sa islamom koliko Bosna sa svemirskim istrazivanjima Obicna CIFUTSKA ispostava zla
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Početak kraja uvijek je ovako teatralan i surov.
Ima ih u BiH koji ovo podrzavaju ali nemogu shvatiti kad Srbi, Hrvati ovo koriste da opravdaju svoja bolesna misljenja o bosnjacima. IDIL da je u BiH i radi ove stvari morali bi prvo pobiti najmanje 90% Bosnjaka. Alkohol, droga, preljuba, spijunaza(prodane duse), lopovluk itd se dobro ukorijenio kod Bosnjaka(nista manje ni kod drugih). Oni koji bih mozda prosli kod IDILa je sakica vehabija. Naravno ako na to sve posmatramo kao mnogi Srbi i Hrvati onda su 90% Bosnjaka vehabije i samim tim teroristi. Sve je to moguce da bi se opravdao ubijenje Bosnjaka 90-ih. Svaki uhapseni Srbin ili Hrvat su neduzni heroji a oni osudjeni su mucenici svog naroda. Kada dodju na slobodu imaju dobrodoslicu naroda, politicara i svestenika. Za ISIL nemam opravdanja cak mi je i muka kad vidim sta rade ljudima ali isto tako nevidim razliku izmedju djela ISIL-a i onoga sto je radjeno Bosnjacima 90-ih.
Koji vam je vrag da objavljujete ovakve slike lesinari jedni pohlepni ??
DIVLJACI, sve pobiti!!!
Dobre im ove kućice i bazeni Kalifornije a ni pustinja Nevada nije loša. O kameri visoke rezolucije ne bih govorio.
Sve je ovo jedna velika namjestaljka izmisljena sa ciljem zamazivanja ociju glupoj narodnoj masi, odnosno amerikancima, sa ciljem opravdavanja ubijanja i klanja neduznih muslimanskih civila.
Ovo je Oskar za režiju i kostimografiju
Kako znaš da će biti sljedeća epizoda? Dojavila ti braća ćifuti?
Steta prema normalnim i postenim ljudima islamske vjeroispovjesti je davno ucinjena. Zato je za zlodjelo u Grazu prvo pod upitnikom bilo pitanje terorizma. Nije Evropa luda,znaju oni za legla vehabija u BiH i broj onih koji ovo sve odobravaju. Kao sto rekoh,ne cudite se sto buli ne zele dati ni limenku neotvorene cole. Strah ljudi,strah. Po mom misljenju sasvim opravdano.
Takvim izjavama kojima stavljaš sve muslimane u isti koš ćeš baš da staviš još bar deset na isis-ovu stranu. Dakle, što vas više generalizira, to namjerno ljudi podrzavaju Isis. isis broji nekih 10 000, a ti generalizuj, pa ces dobit 2 milijarde ISiS-ovaca, kasno ce ti bit tad, i tebi i slicnim debilima, kad budete drecali ko i ovi.
Proguglah malo po stranim časopisima, viđoh video, koji ni malo nije ugodan za gledanje. Pročitah komentare pristalica koji govore, zašto niko ne vidi šta se s nama dešava u Siriji, Iraku, Mijanmaru i ostalim. Sjetih se da u Mijanmaru hindusi jedu ubijene muslimane, a i ne znam ni sam kakav bi ja bio da mi pobiješ fameliju svu, srušiš dom. Nemojte brzo letit pred rudu, nije ovo u redu, ali ako su ih već toliko pobili srušili im sve, uništili život', donekle je razumljivo da nisu pri pameti paovo rade.
Treba baciti atomsku bombu i ovu gamad pobiti po hitnom postupku.
izrodi jedni i kazu da ovo rade u ime Allaha, fakat nezz kako mozes bit ovoliko glup i zaostao kad u vjeri pise da nije dozvoljeno ubijati neduzne ljude a pogotovo na ovakve nacine al eto bog ce da im sudi. Sve ovo je politika Izraela i Amerike da se sije mrznja medu muslimanima i da se okarakterisu kao najgori teroristi i ubice.