Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte se puno radovati, ako je u bolnici, to je izraelska meta.
Ja smijem glavu dat da sve pogani IDF radi samo da ocrni palestince. Monitiraju lažni materijal i pta sve ne, a školu su učili od najgorih na planeti amerikanaca
Ima li gdje slika od ovih 140 bar tako mediji navode djece
Nije ziva ubili su je , ima video kako joj vuku tijelo po cesti i kliču, divljaci
A to tijelo se mrda ako bolje pogledaš. Živa je
@Dino Z kakav uzasan bezosjecajan komentar boze dragi...cuj to tijelo se mrda, ako bolje pogledas? Kao "u redu je, samo su je vukli, pljuvali, udarali, ali ziva je, mrda"???
Mediji se uhvatili neke narkomanke a stotine male djece ubijeno u Gazi , jel to djeca nisu bitna? kako se formira lazna slika rata , sta su mediji , koje je to zlo ...
Izrael je od nedelje ubio preko 140 djece u Gazi. Ali eto valjda ovi sa Sveučilišta u Mostaru smatraju da je to nebitno.
A da, djeca se tu kao ne koriste kao stitovi? Zivi zidovi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ocemu pricate. Mati joj rekla da vrate barem tjelo. Ima video kako je mrtva na jipu.
jip
Sta je jip ?
Na sred tolikog svijeta, vi idete po pustinji da partijate sa kozojebcima, mrs stoko glupa niste nista bolje ni zasluzili onda.
Klasično laganje cionista da je mrtva, danas su rekli da vjeruju da Hamas u Gazi bebama glave siječe, pa se prenijelo u svim medijma kao da je to istina, a zapravo čista laž (Izraelska vojska priznala), onda lažu kako Hamasovi vojnici siluju žene - dok postoji snimak na kojem vojnik govori kako je musliman i kako ne diraju žene i djecu, već su pomagali Izraelcima.
"Izraelska vojska priznala" xD
isti taj hamas na videjima siluje nedužne izraelke a da ne govorim da uriniraju po mrtvom Izraelcu fuj kanceri ljudske rase