Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kome je u cilju da gine za tudje ideale, ali ko voli nek izvoli, pustite običan narod da živi
Za sta se gine konkretno znal se
Turci su jedan od rijetkih naroda koji nije sudjelovao ni u prošlom, marljivo štiteći svoje interese kao sto to i sada rade. Trguju sa Izraelom, podrzavaju Palestinu, nema sankcija Rusiji, oruzje Ukrajini..., pa zasto bi htjeli u treći.
Isto kao njihova djeca, koju su uspostavili u Smederevačkom Sandžaku (od 1818. Servia). Sjede na dvije stolice, a pokušali su i izbjeć Drugi Svjetski, potpisali savezništvo s Njemačom, Italijom I Japanom, u Beču 25.03.1941. i bili s njima do oktobra 1944. Isti geni. Jabuka ne pada daleko od drveta Anatolije.
Dobro je pa smo mi još zapeli u drugom, neka se tamo neki bave trećim... al stvarno kakve su ovo izjave, hoće reći imaju vojnike spremne ginit, pa jesu li svjesni da će sad ćundarice od sekiracije slabije radit i bit će manje budućih vojnika
Mi imamo Ramu Isaka, samo nebo je granica
Vaša armija ne može na kraj stati Kurdima već 50 godina.
Amerikanci nisu mogli da izadju na kraj sa Afganistancima koji se bore u japankama hahahahahah.Jos ih na kraju ovi ponizavali,svu im opremu pokupili dok su ovi bjezali iz drzave,slikali se kopirajuci prizor sa Iwo Jime i slicno.Sprdnju pravili od navodno najmocnije sile ikada.
Ja sile..
Mi smo vec u Trecem svjetskom ratu, samo nam to jos niko rekao javno.
Dosadni ste.