Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ubijanje palestinske djece je prihvatljivo?
Znas kako ti je to, ti glumis magupa i bacis bombu na policijsku stanicu i onda dodje interventa naoruza do zuba i uleti ti u kucu ti glumis zrtvu.
Ma.Mrssss I Ameri i Biden...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
al zato izraelski napadi na klanjace su prihvatljivi ???
Vijecnica osvjetljena bojama Palestine, kako prelijepo vidjeti! Svaka cast gradonacelnice!!
Lucifer naloži bice debila.
ma daj atomsku sravni ovaj cijeli svijet pokvareni i nepravedni. ljudi godinama ubijaju pslestince i niko ne reaguje
incko, nakači se i ti
E moji jevreji da vam bog da pamet prije nego kaznu
inace je otimanje imovine i nasilno izbacivanje legitimno?i to nije prvi put a niko od zapada nije reagovao kako treba vec su svi zabrinuti kao uvijek,ne podrzavam nikakvo nasilje
Treba organizovati prevoz bosnjama za Izrael,viddis kaako oni rijesavaju problem sa terorizmom.
E moji jadnici,,ljudi,,varate se ako mislite da ljudska vojna sila moze savladati boziju uskoro će te svi vi sto mislite da ste jaki i moćni vidjeti koliko ste jadni i mali
Ne znam cemu cudjenje. Bosnjaci su pokazni muslimani, kojima Ameri pokazuju da vole Bosnjake, a ovamo na Bliskom Istoku i po Africi zaratuju direktno ili zakuvaju ratove gdje ginu milioni muslimana i sprovode svoju realnu politiku protiv muslimana.
Bolje Ned Price nego Captain Price.
Izrael i Palestina divljaci pustinjski, ubijaju se 4000 godina bez pauze
SAD takodjer trebaju odgovarati zbog stanja Palestinaca. Jeruzalem nije Izrael, SAD je tamo premjestio ambasadu, naoruzava Izrael, daje ekonomsku potporu... Podrzavaju etnicko ciscenje arapskog stanovnistvu, otimanje zemlje, okupaciju,itd...zlocinci su, zasto se sada javljaju?
a napadi Izraelske policije prihvatljivi
hahahahhahaha Jel ovo sprdancija neka?????slijepi cemo se nastavit pravit
Kako to, zar Ameri nisu prijatelji Bosnjaka i muslimana ili to ide samo selektivno? Bosnjaci dobijaju preko, ono sto se Palestincima uzima osnovno.
Strpi se bosnjo, "brzi odgovor 2021" jos nije ni poceo, a bosandzerosi vec pljuju po amerima, ne ide to tako
Zavisi da li rade pravu ili pgrešnu stvar. Ovo sa Palestincima griješe decenijama kao i sa Koreancima, Vjetnamcima, Afganistancima, ali iskrcavanje u Normandiji je za pohvalu. Bosnu su zeznuli što su spašavali Banjalučane od traktorijade kako je to pričao general Lisica.