Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada Srbi shvate da je pocinjen genocid i kada shvate da niko ne optuzuje citav srpski narod za to sve ce biti ok u BiH.
treba svakoga kazniti kad kaze da nije bio genocid bio je. međunarodni sud je donjeo da je genocid bio. koliko god vi govorili da nije čitav svijet zna sta je bilo.
Cijeli srpski narod i treba da ima odgovornost za ono sto su njihovi lideri napravili u srebrenici i ostalim dijelovima Bosne!
Samo kod nas postoji zloupotreba pojmova konstitutivnost, legotimnost I heeeeej genocid.
Naravno da nije potreban. Potrebno je 500 tvornica da zaposli ljude. Potrebno je 20 000 radnih mjesta samo za pocetak. Potrebna je rekonstrukcija objekata urusenih. Potrebna je pomoc ugrozenim ljudima koji jos od rata se nisu oporavili. Potrebno je clanstvo u EU da narod moze pobjec lakse ako vec niste sposobni popravit stvar ovdje. #samokazem
Bude li gorih ljudi evo glava...
Ne mogu da vjerujem koji ste vi debili Cuj Nikšicu ne treba zakon, pa naravno treba ti neki tender ili nadzorni odbor ili boca vina onog ,,jeftinog,, na racun građana, sta ce tebi ljudksa mrvo zakon Zakon je za narod nije za tebe i tebi slicne Fuj
Ne mogu da vjerujem koji ste vi debili Cuj Nikšicu ne treba zakon, pa naravno treba ti neki tender ili nadzorni odbor ili boca vina onog ,,jeftinog,, na racun građana, sta ce tebi ljudksa mrvo zakon Zakon je za narod nije za tebe i tebi slicne Fuj
Teško je to njima prevaliti preko jezika da je neko u njihovo ime počinio genocid. Trideset i više godina njima se aktivno ispira mozak. Isti obrazac prisutan je sad u Rusiji!
ovaj prijedlog je korak naprijed. samim prijedlogom ovog zakona priznali su da se desio genocid.sljedece je priznanje da je rs nastala na genocidu
Ono se u regularnom razgovoru pocinjeni genocid jos vise promovise , cesto koristeci izraze kao : Genocidna tvorevina itd. Pa sigurno nije prijatno biti u RS i slusati kako su dio BiH a s druge strane drugi dio BIH stanovnostvo cesto koristi ovaj derogatorni term. Dok se ne pocne na obe strane promovisati kultura zajednickog zivota i izrazi dobra volja za suzivot , nema napretka. Pa neka niko ne zaboravi svoju istoriju ama valja zivjeti jedan pored drugog.
Suvišna rasprava na tu temu. Da ima pravne države, niko ne bi smio donijeti ovakav prijedlog, bio bi uhapšen.
Nadam se da ce vecina od vas u oktobru biti bivsi zastupnici il'ti poslanici. Ovu divnu zemlju doveli u siromastvo i na rub provalije. Jel se javljo Legitimni za rijec interesuje se jedan odavde za jarana. Ima'l ga gdje?
U SREBRENICI SE DESIO GENOCID. Dodik hoće da opovrgne ono što je cijeli civilizovani svijet priznao. Kada ćemo početi hapsiti negatore genocida.
Genocid se desio, to je osudila gotovo cijela zemljaska kugla, ali ne treba se svakom srpskom djetetu odmah na rođenju dodijeliti "epitet" genocidaš, ne prija to nikome, to je jedan od razloga zašto se negira, pored ispiranja mozga od strane "glavešina".
Kako su to samo dobro osmislili genocidasi, cuj zakon o zloupotrebi pojma genocid?? Je li stvarno misle da tako nedefinisan i nejasan zakon misle provuci, pa poslije da ponizavaju i maltretiraju sve u ovoj drzavi kako zele?
Šta sve parlamentarci neće raspravljati samo o potrebama naroda jok. Ukidajte akcize pdv da narod može preživjeti. Incko je nametnuo zakon i fertik. Sad ima prečih životnih potreba.
U Srebrenici je bio Genocid ,Vukovar ,Jasenovac...