Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zapete puške, samo čekaju povod za destrukciju. Sve vratiti u zemlje rođenja roditelja.
Tako sam i ja mislio, ali kad vidis kakvi su rasisti francuzi nije mi ih nesto ni zao
Pa Francuska im zemlje rođena opustošila, pljačkala i provodila silu stotinama godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Da li je ovo početak novog društvenog poretka? Ubistvo mladog momka je samo okidač za pražnjenje ogromnog, dugogodišnjeg, negativnog socijalnog naboja. Društvena baza je krenula da iskali bijes nataloženih frustracija... Nastavak će biti vrlo neizvjestan.
Nisu ubili mladog momka nego kriminalca!
@891 ubijen je klosar i kriminalac. Lik sa 17 godina je bio itekako poznat policiji. Zaustavljen je u saobracaju sa Mercedesovom a klasom bugarskih tablica (zbog kontrole) gdje je “provozao ” dva policajca na vratima u pokusaju da pobjegne (imas video). Nakon toga se zabio u autobusku stanicu i onda je ubijen. Najveci klosari, propalice i debili su Arapi po Francuskoj koji pljackaju, ubijaju, varaju i dilaju!
Ovo slijedi i njemackoj,Samo oni ce proci Gore nego francuzi,a bili Su Kolonie njihove,Sada dolazis racun za Sve Sto Su prije radili,nasilje se preselilo na njihov vlastiti prostor.
Svasta zasto nije stao policiji?
francuzi kolonizirali,eksploatisali,tlacili,robovali pola afrike i indokine,pri tome veliki sovinisti i rasisti...trebalo doci na naplatu kad tad
Gledam IQ mapu evrope a zatim gledam religijsku mapu. I primjecujem da najnjeinteligentnije zemlje u evropi pripadaju religiji mira
5 % pripadnika religije mira i vec pustoš nastaje
Na 65000000 protestuje 45k ljudi..pa to je manje jednog promila
sa 4% Muslimana vidi kako izgleda a zamilsi da ibh je 94% tu bi bombe padale
U Moskvi živi preko 2 miliona muslimana, što je veći ili jednak broj kao u Parizu, pa nikada nismo vidili ovakvo nasilje, ubistva, nerede, kriminal, bijes, koji su redovni u zapadnoj eu. Koliko je priča o savršenom inkluzivnom zapadu tačna, a prica o zlom istoku netačna i koliko je to propaganda medija?
Rusi su isto kolonizatori u odnosu na razne stanove po aziji sa vecinskim muslimanskim stanovnistvom, ali istina da je integracija puno bolja u odnosu na zapad.
Zato što znaju što bi ih snašlo u Moskvi da idu praviti ikakvo sranje.
Koji protesti, kod nas može biti ubijeno stotine građana a da niko ne ustane
TRULI MODERNI KAPITALIZAM CE SVE VISE DOLAZITI NA NAPLATU!! NARODU JE PUN Q REPRESIJE, PRAVA MANJINA, IDIOTSKIH ZAKONA,KAZNI,POREZA,NAMETA!!!! SAMO SE ČEKA OKIDAC U SVIM EUROPSKIM ZEMLJAMA!! A NEK GLPOSONI MISLE DA U EU CVIJETAJU RUZE!!
Vidimo primitivnu tamnoputu marvu koja nikad nece biti normalan pripadnik drustva i koju treba deportovati sto dalje od civilizacije. Pripadnici bandi, divljaci koji su izasli na ulice da unostavaju, pale i pljackaju. Takve treba tretirati kao neprijatelje drzave i ubijati na svakom cosku. Kakve sad "truli kapitalizam" ima veze sa ovim?
Ma 'ebo vam on mater, ja bih sve ovo pobio ovako lijepo kada se okupe, ništa lakše. Ionoako sve besposličari koji su navodno trebali biti dio zdrave radne snage. Čuj rasizam lol, pa pichka vam materina ako na jednog bijelog drota imaš 20 kriminalnih afrikanaca bilo kojeg kova, logično je da je 100% šanse da će prvi koji naj*be biti ne-Europljan. Ma neka je i rasizam uostalom, potjeraj gamad s kontinenta.
Lijepa i neumoljiva statistika sve govori. 13% crnacke populacije je odgovorno za preko 50% nasilnih zlocina u USA. Ova statistika je vazila prije nekoliko godina, sada je situacija jos gora. U Nordijskim zemljama muslimani iz Sjeverne Afrike i Bliskog Istoka imaju 5 puta vecu stopu zlocina u odnosu na njihov ukupan broj nego domacini. Zakljucak je i vise nego jasan. Ovaj otpad treba ukloniti iz drustva.
niste trazili da ukinu sadrzaje na mrezama kad je u drugim drzavama bilo tad se to zvalo gusenje medija sve dode na svoje
Koja je to rupa od drzave postala to nije normalno.
Zapaljene policijske stanice, demonstranti naoruzani pistoljima i dugim cijevima, koriste i improvizovane eksplozivne naprave. https://t.me/intelslava/49572
Za one koji misle da je nekakva superiorna bjela Evropa napadnuta., za njih ste vi svi bili i ostali niža rasa.