Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to dobro...barem se mogu izvuci. Sta bi ko mi sto smo u blokadi bili 4 god jbt,ni uci ni izaci. Morali smo kesom placati slobodu bukvalno...a da ne spominjem dole palestince i to. Njih jadne niti ko sta pita niti imaju pomoc bilo koje strane...
iste slike potpuno iste su dolazile iz Sarajeva i sta je svijet cinio nista samo gledao nista vise a trajalo je 4 godine.... kome je ovo sve u interesu boze moj dragi .... za koga i za cije ideale ....
Istina je da nam nisu pomogli da se zaustavi rat, odnosno jesu sa zakasnjenjem, ali svijet je takodjer primio milion izbjeglica iz BiH od kojih mnogi i danas zive od Kanade, Evrope do Novog Zelanda.
Pa igraju igru velike sile.Fazon i jeste da pogine sto vise civila.Ja ne znam kako to ljudi ne vide...ciji god da su.Lafo brinu,salju pomoc,a pustaju da civili ginu...pa kad ih pogine koliko treba i kad se rasproda oruzje.Onda ce da kao spasavaju kako treba.Tako je i ovdje bilo.
Boze dragi, kao da gledam slike iz BiH...ZAUSTAVITE OVO SRANJE OD RATA!!!!
Sta god mislili ali Rusija nece dozvoliti da joj nato dodje pred vrata tako sto ce Ukrajina postati clanica.
Milion osoba se iselilo ....halooooo .....haloooo ....... VI KOJI STE SVE OVO NAPRAVILI ....KAKO MOZETE MIRNO SPAVATI ....FUJ FUJ FUJ.
moji kukavi njemci evo dovode ove onim sirijacima i ta sljedeca generacija da bude tz njemac ! lazu svome narodu znaci arap ok kao izbjeglica a evropcan ne 👎
Preko 144 miliona Rusa i preko 44 miliona Ukrajinaca su postali taoci jednog ludaka, milijardera, agresora i zločinca! Glupi Putin je samo ubrzao pristup novih članica u NATO! Unazadio je Rusiju 100 godina za 7 dana! Preko 5000 ruskih porodica je ostalo bez svojih sinova i muževa u Ukrajini za 7 dana! Preko milion Ukrajinaca je raselio za 7 dana! Mnoge ruske firme su propale za 7 dana! Rusija je u izolaciji! Ghovno agresorsko treba roknut!
kazu srbi ukrajinci sami sebe bombarduju,isto ko sto smo i mi sami sebe granatirali u sarajevu,samo klimaj glavom i vici yes yes
Najgore je sto ce se ovim izbjeglicama privaliti i separatisti iz Donjecka i Luganska..
Na sta smo spali da u 2022 godini dobijamo rat i živimo još uvijek sa tim stilom... Stvarno je život ravan 0 postao a sve greškama naroda. Narod ispadne taj koji izabere agresora za vodju i poslije ispašta ali poslije bude kasno. Slava Ukrajini prošli smo mi Bošnjaci kroz te stvari...
valjda nam je to sve zivotni test/ispit, zbog cega sto dosli na ovaj svijet. valjda je takvo trebalo biti.. kao zivotna lekcija.. ali Boga ima, i sve se vraca sve se placa ;) ps : nisam bosnjakinja, i nisam prosla sto ste vi nazalost prosli, ali pravda postoji i svi prolaze taj isti ispit !(Boziji i zivotni ispit)
Zašto Vožd ne pošalje svoje kćerke na front? Šta im fali? Pa da vidim kako bi se brzo rat završio.
Svaka ljudska patnja je bolna. Ja kad sam bježao da spasim život, imao sam garderoba na sebi.. Bilo je ili ostati, biti zaklan /ubijen. Ili bi te tražili po masovni grobnicama. Bježi glavom bez obzira.. Ko da je jučer bilo.
Kad se velike krvoločne vodje počnu igrati rata, običnom narodu se životna vrijednost svede na nulu, u stvari ne postojiš. Kako je čerčil rekao: "Rat je kada se vodje koje se dobro znaju ne mogu dogovoriti i neko od njih počne rat i šalju mlade ljude da se ubijaju a koji nikad nisu imali šanse da se upoznaju!"
:( tuga... ni krivi ni duzni
Iskompleksirani narcisoidni botoksirani patuljčiću Bog ti platio