Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da ne, Rusija osvaja zemaljsku kuglu top-down pristupom, pa počinje od Arktika. A Gornju Vukojibinku i Lijevu Boguizanoguivku u Ukrajini osvajaju preko dvije godine. Veličanstven uspjeh, putinofili u transu (sad su se ufurali da se bore protiv NATO pakta, majko mila...). Eh, Velika Rusija od Vladivostoka do Lisabona... Kursko moj.
Putko ima sreću što mu je stanovništvo uglavnom kokuzno. A ima ih 140mil. Prosječna plaća u Rusiji je kao u BiH. I sad im daje 20.000 dolara za potpisivanje ugovora s vojskom i 4000 plaću. Tako da ima veliki bazen za potrošiti svog naroda, kojeg plaća novcem od nafte i gasa koji bi ionako trebao pripasti baš tom narodu. Šišaj narod kad nemaju u glavi.
A joj što se Rusofili plaše atomske. Cirkus.
Ma nema , uskoro će radit atomska...
Ljepo je sanjati.
"zanijekalo" ! WTF !!!!!!
Otisao je ovaj svijet u 3 stvari
Rusi više treba da se čuvaju Kineza koji im 'čopaju' Sibir. Ovdje se pokazuje šta je politika. Od Sibira do Tarčina.
I to tvrdiš na osnovu čega?
Gdje je granica Rusije u Sibiru?
Nije niko unazadio Rusiju kao što je to Putin uradio
Pazi to, SAD zabrinute sto Rusija i Kina trguju i to je kao opasnost za cijei svijet.
Oni još uvijek žive u zabludi da su druga vojna sila. Jesu, ali u Rusiji. Djeca im se smiju, njima i njihovim prijetnjama.
Rusija u Ukrajini ratuje protiv cijelog NATO saveza i pobjedjuje. Kursk ce vratit do zime, jer Ukrajinci su upali u zamku gdje ce bit okruzeni. Nisu naucili na historijskim greskama Napoleona i Hitlera.
A sad nazad na spavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)