Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi iz Klixa ste na njihovoj strani to se pokazalo sa ovim to radite sa komentarima, sramite se!
Niko ih ne moe u susjedstvu
Klix o masakrima u palestini vec mjesec dana nije nista objavio jos ubacili ovaj al koji pobrisa sve vezano za izrael u losem smislu...ameri iskesirali klixu a oni odbacili ljudskost
Je ovaj trebuset neka hrvatska rijec ? Jel se tako sad kaze kamen u hercegovini ? Sad moze i fabrikovanje dislajkova kad ne moze klix AI .
Francuska. Opsadna sprava iz srednjeg vijeka. Sofisticiranije mehanika od katapulta. Ko je volio strategije da uta taj zna. :D
Kakvi umovi ovdje. Bjeao iz kole pa nije uo za neke stvari, rijei i pojmove i odmah je to izmiljena hrvatska rije. Ti si danas zasluio nagradu, recimo Velered mljevenika sa zvijezdom Danicom.
Hiljadu pravdanja za injenje zla i nepravde prema drugima.
Trebuset je vrsta katapulta, tako da, posto prosjecan klix citatelj nije srednjovjekovni entuzijast, trebali ste napisati katapult da odmah svako zna o cemu je rijec. Al posto je prosjecnom klix novinaru IQ ispod 70 i znaju samo prekopirati postojeci text, puno je to od njih ocekivati.
zrael se nije ni pomakao dalje od srednjeg vijeka.
drskost bezobrazno ta drugo rei
itski Hizbullah ima vie asti nego mi svi koji se udaramo u prsa i govorimo da smo sunije!
To se u siriji koristi odavno
E moj klix
Crusader u stvarnom ivotu
Kakav trebuset cuj trebuset sta vi pricate koji je to jezik, madjarski?