Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinarstvo dno dna, ovo je stvarno za nepovjerovati.Zmate li vi koloko je 1200 vojnima!Tvdnja van svake pameti i realnosti.Ovim ste vi sa Klixa polazali da je i Kurir mala maca za vas.
Tjedno i nekako, al dnevno nema sanse.
Fino ti general objasnio da "u ratu samo matematika djeluje", ona je egzaktna i ne laže. Poznata je stvar i da napadač uvijek gubi više vojnika od onog ko se brani. Ruskih vojnika je definitivno više poginulo, a Ukrajina je izgubila više civila jer su ljudi u vlastitim kućama ginuli. Rusi ginu hiljadama km od svog doma.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
I rusi u ukrajinci su bili dobrovoljci u ratu protiv BiH, tako da me ne zanimaju ni jedni ni drugi
bili su ukrajinci iz dombasa.
Dobarti Baš tako a šta su ti zlocina napravil a i puno ih je izginulo.
1200 dnevno hahahahaha. Oj Boze provale. Znaci Rusija gubi godisnje 400 hiljada vojnika po toj racunici. Dakle dosad izgubili milion vojnika hahahaha cijela vojska eto. Presmijesno
Priča za malu djecu!!!
Uskoro počinje rat svih ratova.? Otvaraju se nove vojne bolnice npr u Sloveniji, dodjeljuje se borbeni raspored opet Sloveniji - navodim ih kao primjer jer imam brata u Sloveniji.
Joj pretjerivanja! OK, navijamo za Ukrainu, ali haloo
Zašto je nemoguće vidjeti autentične snimke s tih ratišta? Pogledajte koliko samo ima snimaka iz Gaze. Ovo ponešto što navodno potiče iz Ukrajine više liči na snimak iz video igrica, a za mnoge snimke je dokazano da su lažirani, posebno oni na početku rata. Od starta je to sve nekako čudno.
Zamisli koliko jadan moras biti,da ti sjeverna koreja pomaze,hahahaha
eh kad gvardijan nešta kaže onda
ovo je baš šprdnja
Putin lagano pijucka sampanjac i govori ma samo salji tudju djecu nek ginu
Al pise Gardijan. Pametnom dosta.
hahahah, joj propagande.
Staviti ovakav naslov i još tvrditi da si završio osnovnu školu regularno je velika drskost.
Klix je izgubio smisao. Nekada je to bio portal kojem se vjerovalo bez provjere.
900 dana x 1200 vojnika=10 800 00, stvarno poceli ste lupetat gluposti,
A opet napreduju? Pa koliko onda dnevno Ukrajina izgubi? Jao na šta je spalo novinarstvo...