Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Amerikanci, pa 10 praznih mjesta, pa tek onda ispod idu ostali
K2yu eto nek su rusi sposobni..ne mogu ukrainu da pobijede.. ginu ko zecevi
Ameri ce bit sila jos bar narednih 100 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta mi možemo tu reci. Mi smo sedmicu nakon sto su Srbi sistemski ubijali i protjerali pola Bijelinje protestovali za mir dok su nas pucali snajperima. U retrospektivi se moraš pitati jesmo li bili bas toliko blesavi.
Znaci to so nije kao znalo prije? Nisi trebao biti intelektualac da to prije znas, jos 90 tih godina je npr. Chomski izjavio ako se Nato savez bude sirio dalje prema istoku da ce to Rusi shvatit kao prijetnju, i vojno odovorit, naravno ako jos uz to imas zapaljivu retoriku prema Rusiji, mislim sta se drugo trebalo ocekivati?
haj ba ponavljate tu floskulu ko papagaji. malo mozak koristite. nije nato ambrozija pa se nako siri po nekim teritorijama. jeli ti palo na pamet da clanstvo u nato-u prihvataju drzave na zapadnoj granici rusije kako bi se zastitile od te rusije? eto ti primjera finske. da ti rusi nude bilo sta da valja estonija ne bi pobjegla u nato glavom bez obzira. kome to sta rusija dobro donijela?
halo momak nije u tome fazon dali smeta Putinu širenje NATO saveza, fazon je u tome što Ameri znaju šta Putin jede za doručak, ručak I večeru I koliko puta dnevno ide u wc. Sve su znali u bobu jer za te stvari moraš imati najače špijune I obavještane službe
Rusija je morala birati između vojnog sloma ili ekonomskog sloma, oni su birali ekonomski slom.
Zelenski zelen...
Znate vi sve. Kako proizvesti vještačku krizu, glad, poskupljenja a dolar ide goreee... Igre velikih igrača za male posmatrače.
NATO treba da napravi poziv svim zainteresiranim zemljama i stvori ekonomsku uniju zemalja, a svi koji su na strani Rusa, Kineza i ostalih tlačitelja naprave svoj svijet i mirna kugla zemaljska. Bilo bi zanimljivo analizirati ta dva svijeta poslije 10 godina. Vjerovatno bi razlika bila kao što je danas između Južne i Sjeverne Koreje.
haha znaju amerikanci smrdljivi sve :) cekaju da se rusi istrose pa ce oni uletit' ko heroji ;)
"Ne možete mi reći da bih sad trebao početi pripremati ljude i reći im da odlažu novac, spreme hranu. Da smo to saopćili, onda bismo od prošlog oktobra gubili sedam milijardi dolara mjesečno. Ako posijemo haos među ljudima prije invazije, Rusi će nas progutati. To je bio naš unutrašnji osjećaj", riječi su Zelenskog. Glupani jel sad shvatate zasto je Alija rekao da neće biti rata?
Jesu znali su sve detalje akcije cak su i ukrajinci nagrdili specijalce na aedromu jer su imali mnogo spijuna medju rusima pa kasnije rusi udarili cistku ima ih mnogo osudjeni i poslani na sibir.
Znali Ameri i Klix
Normalno da su znali kad su oni i izazvali sukob
Pa i ptice na grani su znale. Imao sam kolegu Ukrajinca, pricali smo o mogucem pocetku rata u oktobru 2021
Putinofili su živa komedija, sad im za rat krivi Amerikanci i NATO, sad im kriv Lenjin jer je stvorio "lažnu državu Ukrajinu". To što je Staljin glađu umorio milione Ukrajinaca u holodomoru, nikom ništa... Ovim luđacima ti ljudi postaju manje ljudi, čim ih proglasiš "lažnim narodom".
imperije ce da imperijaju, a mi cemo da lizemo,tako je uvijek bilo
Ovo je sve znao i prosječni klix komentator. Toliko je ovo više providno, kao i korona i sve ostalo
zavadi pa vladaj... to je moglo svagdje...ali je Rusija malo tezi orah......
@mirrorcic, tekst to ne znaci. Gdje ti vidis "zavadi pa vladaj"? Gluposti.
Amerika je k.. i sve kreira