Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AK47 na 400 metara. Ne znam šta je ovom deb!lu bio cilj ali da ga pogodi sa te razdaljine nije sigurno.
Jel znas da se u golfu pomjeras sa rupe na rupu? Cekao ga je da dodje na tu rupu, ali su agenti dosli ranije.
Jos samo da atentator izjavi da se ne moze nicega sjetiti u zadnja 2 dana...
Jel i ovaj bio u Bosni?
u kijevu
Kada je riječ o osumnjičenom, njegov sin ga je opisao kao "brižnog oca punog ljubavi" u izjavi za CNN. Naveo je i kako on nije čovjek koji bi tako nešto uradio. evo informacija nova na danskoj tv. Policajka ga ranije hapsila nasli oruzje za mass destruction
Klasika
Opet? Fali popularnosti. Ovaj će biti jedini kandidat koji je preživio (navodni) atentat, čak dva, a da nije izabran hahaha
Trump je tipični Amer tatin sin koji ništa u životu nije radio osim organizovao Izbore za miss ne bi li se dočepao ljepotica! Čak je i prva žena Ivana rekla da je ona najzaslužnija za uvećanje porodičnog biznisa kojeg su nasljedili od Donaldovog oca! Sve ostale biznise je radio preko svojih advokata praveći prevare kod bankrota svojih firmi!
Bio je predsjenik Amerike još samo.
Ovaj više liči na nekoga ko bi ustvari glasao za Trumpa.
Kad vidis o kakvom amateru se radi onda shvatis da neko, vjerovatno Rusi,, zeli da se prica o neuspjelom atentatu kako bi zrtva prezivila a Ukrajina bila optuzena za pokusaj posto je doticni na drustvenim mrezama trazio dobrovoljce za ukrainsku vojsku a nema blistavu proslost da se udupre velikom novcu.
trump ko macka 9 zivota
Ako do sada niste vjerovali u one priče o alter egu iluminatima manipulaciji ljudima da urade nešto nesvjesni.. ova dva atentata pokazuju mnogo.
Ne zna covjek vise u sta da vjeruje. Svijet je iz dana u dan sve cudniji i ludji. Svako jutro napravim kafu, udahnem duboko tri puta i otvorim vijesti.
gdje nađoše ovog šlagera
Ruski plaćenik kako bi pokazali da Ukrajina namjerava ovo izvršiti.
što bi Rusi prjali ruke, kada je Donald za saradnju sa Rusijom? prije da ga je Zelenski poslao
Rusi zele pomoci Trampu jer slabo stoji poslje posljednje debate a optuziti Ukrajinu jer je ovaj poznat po skupljanju pomoci za Ukrajinu a nema blistavu proslost, idealan za Ruse.
Dva antetata u dva mjeseca.Dovoljan pokazatelj koliko je omržen kod djela Amerikanaca.
Sto ne napisete da je tip na proslim izborima glasao za Trumpa?
Na Hitlera je pokušano mnogo atentata ali ni jedan nije uspio.
Eto kakav si covjek kad te jedan brizan otac i dobar covjek amater hoce to da uradi a ne CIA.