Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
McAfee imao stan u zgradi, htjeli unistiti dokaze. Lijepo su bacili udicu kofa pricaju sa arhitektama, neke armature fazoni, nisu fazoni, neg su masoni.
Izrael ponudio pomoc u spasavanju nestalih osoba SAD-u !!! E to se zove D R Z A V A
140 osoba se vodi kao nestali.Izvinite molim vas ,a gdje su mogli nestati,osim što su zatrpani.Možda su pobjegli ,i sad iz prikrajka gledaju ,a ne javljaju se da su živi.
Žalosno. Mada sad mogu vidjeti sta znači i kako to izgleda slanje amsričkih vojnika u af sir ir itd. Elem, koliko sam imO priliku vidjeti ovakve stvari se mogu sve cesce desavati infrastruktura u americi mostovi kanalizacije autoputevi užass..
Moguci razlog je gradjevinska mafija, s obzirom na starinu zgrade a opet na njenu lokaciju uz samu plazu u Miamiju... zakljucak moze vecina da izvede
Da nije Tibra Pacifik izvođač radova?
Kao da vam je neka BH tender firma radila te zgrade.