Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
No comment
Ww3 otkucava, berze pucaju, brasna nema, gorivo dupla cijena, struja poskupljenje, komsije neke vjezbe vojne rade, a ovi bi da masu duginim bojama i smiju se
Hoce li doci deen sa mladozenjom?
Ovo je VEOMA based, i svi komentari koji seru na ovo su retardirani i sizofrenicari 😍😍😍
Sve sto cete raditi, radite u svoja 4 JEB*** ZIDA! Prosla povorka ponosa vas je dodatno obescastila cinjeniom da ste prolazili pored Alipasine dzamije u momentu kada je okujisalo (zaucio ezan) (da naglasim, isto bih komentarisao i da je situacija sa crkvom bila, i jedno i drugo je bogomolja), i da ste samo povisili svoj ton, umjesto da zastanete na trenutak i zasutite, da pustite da se zavrsi nesto sveto. Mozda bi tada i imali podrsku od ljudi.
Zastane li ezan kada su povorke katolika? Ne zastane? Zasto bi onda oni vama zastali? Ako su ateisti nisu duzni postovati tvoje, kao sto nisi ni ti duzan svoje ezane uskladiti sa crkvenim zvonima. Bas nekom znaci tvoj ezan toliko eto
Putin je zabranio te povorke nakaza,svaka mu cast,tako bi i mi trebali,a te nakaze treba poslati u njemacku i druge nato satanisticke zemlje.
Ma joj, jesu te to banovali? Dusa draga. Onda preusmjeri svoj narod ka istoku i pravim istocnjackim vrijednostima, poput Pakistana, Rusije, Afganistana, Turske. Aha, niko ne ide tamo, jelda? Pitam se zasto, kada je zapad "satanisticki"
🥳🥳🥳🏳️‍🌈🇧🇦
opet ce me klix banovati... valjda radi zastupanja prava "sloboda izrazavanja" i "slobode govora"
Ma paradirajte svaki dan sto se nas tice, sta najavljujete.
Hahahaha.
Požurili prije izbora da paradiraju, znaju da ovo može proći samo dok je Trojka na vlasti. Kod SDA im je taraba bila svaki put. ;)
Sa SDA nam je taraba samo prema EU
Samo djecu nemojte usvajati. Ostalo radite sta hocete sto se mene tice.
Eeee gdje su lijepi dani, dizel 1.67, te na izlet te malo na more.....
Tu mogu svi političari jer su
bolesnici ostanite u svojim jazbinama! Zastitimo porodicu od ove agresivne pederske politike!
Po ovim prostačkim, primitivnim komentarima se vidi koliko su građani BiH daleko od civilizovanog svijeta, u koji se redovno zaklinju, uglavnom u momentima kad urliču i bljuju vatru protiv Srba :D
24.06.2022. povorka ljubitelja Golfa dvojke. Dva dana kasnije, tacnije 26.06.2022. povorka ljubitelja skakavaca i ljubitelja pecanja na plovak. Svi su dobro dosli.