Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lupas zakon se donosio i mjenjao nekoliko pute Sda je bila protiv na pocetku a zadnji put Sda je izglasala zakon zajedno sa SDP pitaj Genjca i Tihica sto su digli ruke za. Takodje pitaj Sda zakon o Državljanstvu zasto su glasali da o uvjerenju o Drzavljanstvu danas kad izvadis pise drzavljanin Bosne i Hercegovine i FBIH ili Rs ako si otamo. SDA je rak ovog drustva naravno zajedno sa ovom trojkom i slicnim.
Ovo predizborna zaHebancija ...
Nema entitetske većine , ovo odlično znaju iz SDA i šemsudin.
A ko je glasao za trenutni zakon????
Prioritetnije je provoditi aneks 7 da asfalt prodiše.
Aneks 7 se NIKADA nece provesti. To je iluzija pa cak i za one polupismene.
Hahaha Sda glasala za 2 nakaradna zakona sad bi nesto mjenjali glasali ste za zakon o prebivlalistu i ljudima oduzeli pravo da biraju. Glasas tamo gdje si prijavljen a neda ti izbora da glasas tamo gdje si zivio do 92. Drugo glasali ste da u uvjerenju o Drzavljanstvu pise građanin entiteta i samim tim omogucili legalno Dodiku da svojata entitet kao drzavu. Prijedlog Tesanjskog preletaca se odnosi na to da jos hvali uhljeba posto je ovih malo samo se izjasni sta zelis biti.
Zakon o prebivalištu je izglasao SDP. Totalno si neinforminas i neupucen.
Sta ti imas glasat tamo dze si zivio nekad? To je i trebalo zabraniti kao sto treba i dijaspori zabraniti da glasa pod hitno. Nek glasaju u Njemackoj, Austirji, Svedskoj a u BiH nek dodju na cevape.
Sve što bude islo u korist HDZ trojka e podržati, tako da ova dva prijedloga će glat idbiti trojni savez