Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto vam Sultana vašeg, čiju ste pobjedu slavili. Smeće ljigavo, laže čim zine.
Turci su naša braća, ali samo kad im se okrenemo i sagnemo da nas je...
Ovaj ladno prozva bosnju turski sin, bosnjo nista, pa poturrriiiiceeee 🤣
Odluka sama po sebi dovoljno govori , sta misle i sta će raditi.
Turska je saveznik Srbije na Balkanu. BiH je prodala davnih dana. U toku agresije više nam je pomogao Alojz Mok nego komplet Turska. Ali, turci su ovdje instalirali porodicu Izetbegović koja od rata do danas radi na disoluciji BiH. Bakir je i s*ebao tužbu protiv Srbije po nalogu i naređenju Turske. Otvorite oči!
Evo vam vaš Erdogan... https://fb.watch/lLpUi5fdWT/?mibextid=Nif5oz
Ta dvojica sigurno nisu Bošnjaci. U turskoj postoje mjesta, gdje žive samo Bošnjaci i govore bosanskim jezikom bez dijalekta, bijele su puti, svijetlih očiju i kose
Erdoane ebo ti bakirov bivši zet tetku.
I dođu SDA botovi i brane Erdoana. Da li vas je stid izginulih u Srebrenici? Jel vam jasno da je brko ruski igrač i da bi nas prodao za svoje lične interese. Ne, opet ćete vi iz vaše centrale trubiti jedno te isto, izdajnici, petokolonaši, a jasno je da većih izdajnika i petokolonaša od Izetbegovića u svojoj istoriji Bosna nije imala.
turska meni nije bitna a i netreba ni vama da je bitna ! Bosna je u evropi!
Ne radi to Turska zbog Srbije vec zbog Armenije...i inicijativa je potpuno populisticka
Pa kad nas je Bakir izdao za reviziju tužbe šta smo mogli drugo očekivati od njegovog brata Erdogana, davno su intelektualci kao što je Fatmir pokušavali otvoriti oči Bošnjacima ali džaba izgleda...
Eto vam turske pametni sdaovci,čovjek vas loži lijepom pričom da bi glasovima Bošnjaka u Turskoj bio izabran za predsjednika.
Eto nase brace eto Erdogana pa vise bi zastupnima pojedinacno bilo za ovu rezoliciju u Srbiji nego u navodno bratskoj Drzavi u kojoj je da smo normalni natodi i slozni mislim na muslimane u Turskoj bi ovo bila jednoglsna odluka ali takvi smo mi najcistija vjera najpovaniji narod i cudimo se sto su pola islamskih Drzava vec unistene ili jos ratuju a neznaju ni zbog koga ni zbog cega
Turski igrač na Balkanu je Srbija, često se to može čuti od Albanskih političara - koji izgleda jako bolje i iskrenije od nas znaju i govore kako jeste. Ta ista Turska decenijama podrzava porodicu Izetbegović koja radi sve na disoluciji BiH.
Kad treba neki lobi mi to gledamo bez novca ondnosno na milostinju. Srbi su za ovo odrjesili kesu, dok se mi krademo međusobno.
Gdje su sad oni sto veličaju Sultana Erdoğana? Taj čovjek gleda samo lične interese