Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To sve džaba. Istanbul je već odlučio a i Izmir. A i Ankara
Sve isto kao kod nas! Vjecna borba SELO-GRAD! Selo za erdu i sebkinog malog! Gradovi Istambul, Ankara, Izmir...kao kod nas Sarajevo, Tuzla, Zenica.. Za proevropsku opciju. Podrska URBANOJ TURSKOJ!
pro evropska pa ko je tursku preporodio erdogan ili ovi klosari turska nije bila nista dok erdogan nije dosao isto kao i kod nass fadil ostavio niksicu suficit nema kredita od mmf sacekaj malo pa ces viditi
Isto je i u Americi. Urbane sredine zsa Demokrate, ruralne za Republikance.
Meni su CNN, Fox News, DW, France 24 i naši lokalni hejteri rekli da je u Turskoj diktatura i da nema opozicije. Kad ono ogromni mirni skupovi opozicije i vladajućih po svim gradovima. Baš nekako demokratski. Ovakvi politički skupovi u Americi, Francuskoj itd. bi za rezultat imali stotine opljačkanih biznisa, zapaljenih auta, povrijeđenih civila i policije.
Hoce li i ovog Kilicdaroglua uhapsiti pod optuzbom da je Gulenovac?
Ljudi su bolesni gubiti vrijeme gledajuci političare
Da im nije bilo Brke i dan danas bi Vozali Tofase i Zaprezna Kola
Objavili skup opozicije iz zraka, a niste objavili skup Erdogana koji je mnogo brojniji. Covjek je preporodio Tursku i pobjedit ce ponovo. Bez obzira kakve apetite neko ovdje ima, ne pitamo se ni u svojoj drzavi, da nas neko pita kako ce turci glasati.
opcija gradani se nazivaju oni koji nista drugo nemaju za ponuditi osim suplje price dok drugi rade oni jadni samo pricaju kako su se rodili u gradu da nije zalosno bilo bi smjesno
Ista stvar kao kod nas! Selo za erdu i sebkinom malog. A gradovi Istambul, Izmir, Ankara kao i kod nas Sarajevo, Tuzla, Zenica za proevropske strznke! Vjecna borba seli- grad! Podrska za URBANU TURSKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kakva propaganda.. sad ukucajte "Erdogan Izmir" na Google i pogledajte njegov skup. Jako objektivan clanak, bravo 👏
Cini mi se da su glasaci Erdogana isti kao i SDA, seoske varalice, brđani sa dva zuba na obe vilice, koji cekaju od plate do plate da ispuse koju sisu i odigraju koji listic u kladionici a onda kad dodje dzuma i bajram tad su najglasniji i najbucniji i najveci muslimani...
Baš me interesuje kome će dati glas neka zamotana žena, hajmo nagađati za koga će glasati... naravno za nekoga ko će se zauzimati za vjeru.. i tu prestaje sva logika i demokratija me više ne interesuje kada ovce imaju svoje pastire
Opozicija stavila ovog ispuhanog Kilicdaroglua da pokloni pobjedu Erdoganu.
Ode brko definitivno. Moze komotno saha na poljinama sa sebkinim malim. A sebka ce da suce pitu i pravu baklavu!
Klixova propganda. Napisite da mu je pravo ime Kemal Karabulut da nije Turcin da je alevit iz plema Zaze. Da je promijenio ime zbog politicke karijere. Unaprijed se zna da osim Izmira i komunjara niko za njega nece glasat.