Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je Tramp kandidat i nalazi se van zatvora - pa to je kraj. Ove izbore ako dobije otici e sve u Vrazovu
kada vidim slike u video snimke bidena u zadnjih par dana, nisam siguran da e on uopte uzai na izbore... ne razumijem demokrate kako su odluili da se biden ponovo kandiduje kada je i vie nego jasno, da on ni ne zna gdje se nalazi.... jednostavno su predali izbore trumpu.. nevjerovatno glupa odluka...
Kao resident of usa znam 200% da su izbori u usa obina farsa jer se tamo nita ne odluuje i potpuno je nebitno ko e pobijediti
Trump ima ogromnu prednost u svim drzavama, jedino je u Wisconsin neizvesno. Moraju cuda da se dese da Trump.ne postane predsednik.
Amerika u krizi sa novim narastajem
Po CNBC anketama 70% Amerikanaca je protiv i jednog i drugog. Naravno po CNN-u dobija Biden a po FOX-u Trump.
Ovdje dok pogrebnici trpaju svoje usluge nezamislivo je nemoralno koliko kolj.cka civilizacija napreduje i sta tu se ima i duguje takvim hijerarhijama Bogati
Arkanzas je za neke solventna civilizacija i za ove ovdje pogrebnike koji hefta moral sijel sijel
oban
I onako usput, dobro vam je americki mentor uvalio tu AI skriptu za komentare, koja ne prima slova nase abecede ili azbuke, nego samo engleski alfabet. Sve u cilju lakseg dekodiranja i pracenja komentara od strane prijateljski nastrojene strane obavjestajne sluzbe. Necu sad da je imenujem.
Ovo je pravi viepartijski demokratski sistem. Nemaju samo jednu partiju nego ak, pazi sad, DVIJE. Pepsi ili Coca Cola, McDonald's ili Burger King, Biden ili Trump. Da ih je vie izmakli bi kontroli, ovako, ispranim Walmart i Costco mozgovima lako je manipulisati.
Zamisli strucnjaka kad im je Bajden kandidat za predsjednika. Frajer fosil originalni
Zamisli strucnjaka kad im je Bajden kandidat za predsjednika. Frajer fosil originalni
Stvarno, trebam nekoga da mi prevodi ove komentare! Ludnica burazeru prije je falilo mozga, sada slova, kvaka, razmaka Nemam pojma ko je ta hotio rekti.
Koja lakrdija od kandidata, sva sreca, pa se oni skoro pa ni zasta ne pitaju