Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako isto ce doDICK u Rusiju, Covic u Hrvatsku i Bakir u Tursku, sa vrecama ukradenih para, a ti se sirotinjo i sugo raspravljaj ko je konstitutivan i ko je prvi poceo rat :)
Bivsi predsjednice Ashraf-e imal jedna vreca za naseg Bakira 🙏🙏🙏🙏
Pravi dezerter, a za to se zna kazna. Pokrasti donacije i prepustiti narod onakvom miletu, grozno. Kakva je to država koja može primiti takvog kretena. Užas.
primaju samo one koji imaju para....
Kukavica pobjegla. Ovako svaki profiter i pljacas i korumpirani uhljeb razmislja i ponasa se. To je njegov kukavicki karakter
Додо врати се макар на једну сједницу, па одобри да се Авганистанци населе у ФБиХ, да им за двадесет година узму три кантона и направе своју државу.
Dodo trpa pare u heliokopter i brine se kuda i šta ćeš ti
Dobar lik!!
Ušljo.
Ma nije ocam, s ruksakom izas'o, dvoje gaca nije imao sa sobom...
Ma nije ocam, s ruksakom izas'o, dvoje gaca nije imao sa sobom...
Tamo će sačekat Baketa. Mic po mic.
Ovako bi bakir u trezor pobjegao
Bjezali su i kraljevi pa cak i sa balkanskih prostora. Karadjordjevic Petar odnese ga vjetar u London pa šta!? I ovaj sto Kabulio kabulio pa sa lovom razgulio 😆
Crko dabogda i svi ostali bogatasi sa njim !!!!!!!!!
ko kralj Petar ,on ce se vratit dok narod izgine
Jok, trebao je ostati da mu glavu otkinu i bace mačkama