Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjevat će se , godište 2000 ... 2001. Šta njima znače vaši životi, jednu kotu ili dvije, neki razrušeni grad u kojem više niko neće živjeti. Vi ste ništa za ove plitkoumne idiote.
@IlI pa ja u pravu si zato im treba dati ono sta su okupirali pa kud puklo da puklo,neka svako sebi uzme sta moze i onda ceo samo ostro osudjivati!
@Retroguru ma ne bi on bi rekao covjeku sjedi pa da podijelimomoj stan tako je najpravednije a ne da se ja i ti svadjamo!
Danas su rezolucije UN-a u svijetu važne kol'ko i lanjski snijeg. Koji UN? Onaj što je čuv'o Srebrenicu u julu '95?
Azerbejdžan je vojno nadmoćniji i nema pregovora sa okupatorima. Samo oštro do konačne pobjede!
U Armenia su na vlasti sorosevci, zato im Puñtik ne pomaze
Pravoslavlje treba uništit u temelju.........
Ubij se i riješen problem
Najbolje bi bilo da ti, tvoja vlada i političari sa svojom djecom kao i oni sa druge strane isto tako, dođete na bojno polje i kom opanci kom obojci, ko ostane on je pobjednik. Lako j tuđu djecu slati da ginu. Ovi što navijaju za jedne ili druge bi trebali isto.
Udri Brko!!!!!
Još jedan brat i prijatelj željan rata i genocida. Turska...
Kad cemo mi rijesiti nas Nagorno Karabakh - entitet RS...
@jasamjatisiti10 Kad nam Erdogan i Izrael budu glavni supplieri sofisticiranih dronova.
@jasamjatisiti10 Muslimani da protjeraju krscane iz svojih domova u centru krshcanske europe?! Mislim da ce to ostati samo tvoji mokri snovi jarane
Samo da rata ne bude.............nazalost
Armenci nedajte se,jednom su vas oprali(dokazani genocid od strane Turske),ujedinite teritorij da više nikada ne bude genocida nad vama,1.000.000 "istrebljenih" se ne može lako zaboraviti,..goni bandu preko izvora,..
Ko će čekati... Lakše je pobiti par hiljada ljudi i protjerati preostalih 150 hiljada.... I onda puste gudure imati pod kontrolom.
Gine narod za pustahiju,isto kao kod nas sto se ginulo za sume i brda.Zali Boze djece i majki koje ce svoju djecu ukopat.
Ovakvo ponašanje daje za pravo Srbiji da sutra vojnim putem vrati cijelo Kosovo pod svoju upravu. Ima tih primjera još.
Pa što ne ideš ti da riješiš direktno nego sjediš u kancelariji izigravaš bitangu ..uzimaš lovu...dok drugi ginu