Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuši je njihova Srebrenica. Pobjeda pravednog Azerbejdžana nad krvoločnim zločincima armenskom vojskom.
Ovako ce i begovska seher Banjaluka biti oslobodjena.
@XYLK A i begovsko Trebinje
Za par godina ćete, djvatiti da, ste džaba ratovali i ginuli besmisleno
Da ste vi bili u ratu u BIH muslimanska Harmija je svaki dan toliko prostora osvajala..????
Osvojili ste qrc. Niti znate gdje je niti ko je tamo, samo salji djecu neobrazovanih idiota da ginu i onda narednih 50 godina provedi stavljajuci cvijet na njihov grob dok vasa djeca pijana pisaju po njima i izivljavaju se kupljenim diplomama i pozicijama.
Nema rata dok Turcin ne zarati 😁😁😁
Do pobjede💪💪
Armenija može svirati QurZu
Ne mogu se oteti dojmu da Bošnje navijaju za turkijske Azere, a od toga niš koristi.
Ko je sa Rusima tikve sadio o glavu su mu se razbijale, kako je Ermenija podržana od Rusije okupirala Nagorni a sad ginu masovno a Rusija sa strane posmatra i navija
Historijski Armenska teritorija, Azeri nisu ni postojali do juče
@gooUser1599928886 do jucer bili ispod zemlje i jucer samo izasli iz rupe i pojavili se.... nevjerovatno.
@gooUser1599928886 Historija se ovdje ne broji, nego međunarodni sporazumi i međunarodno priznate granice. Po time, Azerbejdžan je napadnut od strane Armanije i ima potpuno legitimno pravo da se brani od invazije po svim međunarodnim zakonima. Pravno gledano (a to se jedino i broji) Armenija je agresor, sve i da je njihov narod tu od postanka svemira.
Samo naprijed i udri
Armeni se jos uvijek bore k'o Trump
Ni jean pametan komentar da procitam samo smece Eh sad se pitam dali mi kao ljudska bica smo najopasnije zvjeri na ovoj planeti. kroz istoriju koliko je hiljada ratova prouzrokovao ovo necivilizovano stvorenje.
Azeri trebaju halaliti ovo parce zemlje.
Bosnjaci podrzavaju Genocidase, a nad samim Bosnjacima izvrsen genocid. Smijesan je ovaj narod u Bosni,