Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic: kako se ja ovog nisam sjetio!
Strah ga otvorenih prozora na sobi i terasa sa lijepim pogledom
E jbg. da dođe mogao ga je Dodo žvaljat.. Šteta za obojicu..
I ovaj otpepo Putina.
ŠTETA
Na kraju ce samo ce Mile ponavljac i onaj iz Etiopije otici
Garant ga Izrael pogodio u glavu
U Brics na kraju niko nece otic
Povrijedio je on odavno glavu,dok je u Bricsu
Ne ide ni vucic , hemoroidi ga habaju Samo mile ide.mile je prica
Čim si dio BRICSa postoji opasnost da se okluzneš i slomiš vrat, utopiš se u vlastitom bazenu, skučajno se objesiš ili upucaš se triput s leđa i sl.
Pametni ljudi, jos da se okliznu na bananu na tom samitu pa stas onda
"Gleisi Hoffmann, kongresnica i predsjednica Luline radničke stranke je rekla da je razgovarala s predsjednikom i da je "on jako dobro, samo izbjegava dugo putovanje". Haaaahahahaaaaa, onaj zove nekog poglavicu, ovaj se "povrijedio" dječijom igračkom... Ljudi čine sve što je u njihovoj moći da izbjegnu putina