Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo je reci da ste kontradiktorni. Juce govorite kako ce Izrael platiti strasnu cijenu a danas smirujete strasti.
Ali nas prave budalama svi ....treba nam svjetska revolucija dobra ,da se zlo skine sa trona u cijelom svijetu!
Ništa, poklopili se. Dali vremena Amerima da odvuku Raptore.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja ne znam pa ako neko zna neka mi kaze da li se ovdje pita predsjednik, revolucionarna garda, ajatolah ili se malo zajebaju svi redom.
Ovo nisu njegove tvrdnje vec klix po obicaju prenosi samo BBC tumacenja.
Ajatolah je tamo bog i batina.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
umili precjenika, i postavili ovog
Šije šije ko ih ne zna zavedu lahko
Cjenkanje sa zapadom. Sve ostalo za malu naivnu raju.
Iranci su priznali krivnju za raspirivanje mržnje, sad mogu očekivati još kažnjavanja.
Iran bi da odgovori,ali u slucaju rata raspada se ionako slaba ekonomija samim tim i rezim.Usa bi da ne odg a nagradit ce ih ukidanjem sankcija jer i oni su ekonomski slabi.Bibi bi rat ili ode u corku zbog korupcije
Veliki mirotvorac Iran. Da, moš misliti.
U ovim zemljama vojska vuče konce, ovaj je bitan ko predsjednik njemačke
Da nije prijetnje od Američke intervencije davno bi oni izveli napad , ovako najavi , kada gdje , skloni , pa da umirimo javnost ispuca par raketa koje će ionako presresti...Ameri i njihovi saveznici ....
Ma da nema Amerike napali bi odma
Lako je tudjim k po gloginjama, Izrael je nuklearna velesila iza koje stoji Amerika, Engleska i cijela EU, a Iran je sam ima samo neprijatelje u okruzenju, napasti ce vjerovatno nakon olimpijskih - ispostovat ce taj stari obicaj neratovanja za vrijeme olimpijskih ali vjerovatnu umjereno bez civilnih zrtava...jer ruku na srce i Izrael zasad pazi da u Iranu ne ubija civile.
Ovi što pametuju neka sebe zapitaju jesu li spremni za rat do istrebljenja? A ti bi se upravo desilo da krenu svom snagom. Očito da se Iran ne boji Izraela ali se boji SAD i NATO koji ga mogu razoriti i prije nego i jedan vojnik stane na njegovo tlo. Iskreno, ne želim podcjenjivati Iran, ali mislim da Izrael i SAD povećavaju njegov značaj, jer Iran je njihov vječiti alibi za naoružavanje Izraela i njegovo postojanje.
Slatke su američke milijarde, 10 , a biće ih još. Novac je gospodar
Cuj ovog..da ih obavijesti, cuj spijunske baze Mossada u Azerbedzanu i Iraku. E na sta ste spali...
Recite ne smijemo i tjt
Po pitanju vojnih odluka tu se pita Ajatolah i rev. garda, predsjednik tu nema značajnog uticaja. A s druge strane ne razumijem zašto se kritikuje Iran, šta mislite lahko je pokrenuti napad na jednu zemlju koja iza sebe ima većinu evropskih zemalja ali najvažnije ima SAD i UK. Zna se ko želi napraviti haos na Bliskom istoku, Iran to ne želi. Ne zaboravite jedini su koji istinski pomažu Palestince i sve one koji se bore protiv zlotvora.