Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahah čuj Macrona pa taj nije bitan ni svojoj državi ako njega Naten neposlusa stvarno neznam
e jest naso crkvu gdje ce se molit
U ovom jednogodišnjem sukobu izdominirao je Hezbollah i vide da im treba još vremena da dovrše pripreme za konačni obračun ili da ojačaju toliko da cionisti moraju biti mirni. Ne sjećam se da su se odavno cionisti izbrukali kao u posljednjih nekoliko mjeseci. Provjerili su da je ranjiv i gdje sve, ali za to treba još vremena i još kvalitetnije opreme, a ako nisu da dovrše rad na nuke.
Ne odavaj te poziciju, ako ste pametni. Pogotovo , Francuzima.
Zapad ili barem EU bi trebala zakociti Izrael... ovo se nece dobro zavrsiti, pola bliskog istoka moze da ode u helac skupa sa Izraelom i Iranom a cijene nafte u nebo, sto znaci gospodarska kriza za cijeli svijet.
Čuj "naš"brkica hahahahahahqh
Ovaj macaron ko I nas brkica, te vako te nako, a na kraju ćorak