Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao si se javiti i predstaviti se ko Šejtanjahu, onaj dementni bi ti ispričao sve planove
Sa nacistima se ne razgovara
on legalni predsjednik palestine
Predsjednik samouprave? Ili države?
zanimljivo da niko od fanova hamasa 12 dana nije napisao “zašto hamas ne prestane da raketira Izrael i tako pomogne palestinskim civilima” ili “zašto hamas ne oslobodi taoce”
Zato sto su teroristi isto ko izrael. A palestinski narod je žrtva u sukobu hamasa i izraela.
Hinjska amerika sav nered na bliskom istoku je ona napravila...
Pi šaj ga, šta imaš pričati sa nekim ko daje ogromne resurse okupatoru.
I ne treba razgovarati sa bindom.
Tako je Abasse, ne treba sa neprijateljima razgovarati, tako im daješ prednost! Molim te osiguraj da te naslijedi Palestinski ambasador u UK, jako sposoban Gospodin!
Agent: Odbio je razgovor sa vama predsjedniče. Joe: Ko je odbio?
Agent: Razgovor predsjedniče. Joe: Kakav razgovor?
Agent: Bosnu ce pocijepati Rusija i Srbija, okrenuli su se protiv nas i prevladao je ball.iluk. Joe: Koja Bosna?
Gledao sam dokument CiA , gdje oni bukvalno na pocetku rata govore sljedece = Bosnjaci ne traze pomoc za samoodbranu od Islamskog svijeta jos jer ocekuju pomoc od nas sa Zapada a mi im necemo dati pomoc i u jednom trenutku ce se oni okrenuti za pomoc kod Islamskog svijeta, ako neko zeli taj dokument da procita nek napise ispod u komentarima pa cu se potrduti da ga nadjem ponovoo
radikalniateista Ti si baš poremećen nema komentara nečijeg da ti nemaš neku glupost da napišeš, ali hajde da si ti nešto kreativan zanimljiv nego dosadan nemaštovit nenačitan , idi čovječe malo na zrak poludi od vjerovanja u šejtana
Nigdje nije rekao da je tajni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Počelo je počelooo .
samo rokaj Putine
Ko je vidio razgovarati sa Nacistima