Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakav Tribunal za Palestinu i genocid u Gazi. Pitam za jarana
Niko da objasni kako Izrael može okupirati i nesmetano držati teritorije Sirije (Golansku visoravan), a Rusija ne smije dio Ukrajine?
STO NE PRIVEDETE I OSUDITE NATANJAHUA I NJEGOVE DESNE RUKE KOJI JAVNO NA OCIMA CIJELOG SVIJETA CINE GENOCID
a tribunal za izraelske zlocince i naciste?
A za privremeno okupiranu palestinsku državu!?
Al interesantno potpisnice... USA samo preko 250 miliona indijanaca masakrirali, da ne idemo dalje duga je lista Japan preko 50 miliona kineza... Austrija preko 13 mil ljudi u 1 ww Britanija preko 70 miliona u kolonijama sto kroz robovlasnistvo sto kroz ubijanje... Australija preko 2 mil robova itd
informisi se malo za Rusiju onda koliko su svog naroda pobili samo za ww2 da ne govorim za ostalo ;)
Hoce li biti neki tribunal za Koreu, Vijetnam, Kambodz, Irak, Afganistan, Siriju, Libiju, Jugoslaviju, Gazu, Nambiju, Keniju, Sudan, Kubu itd...? Cisto pitam jer je u tim sukobima koje su vodile zemlje NATO sa Amerikom i Izraelom ubijeno preko 35 miliona ljudi, od toga samo u Iraku 500 000 djece... Ovo je samo jedan pokazatelj da se jos cvrsce treba stati uz Rusiju i Kinu...
Jest pa nam opet rusija opali veto na rezoluciju o srebrenici! Uvijek cu biti za Ameriku, Amerika je ‘99te uradila jedno dobro dijelo, s cim je oprala sve grijehe iz proslosti! a ti, drzi se informera i kurira, sta si doso kod nas promovisati rusiju!
Gonite se u pm vi i Ukrajinci
Sad mi ništa nije jasno! Jel sad bošnjaci gotive Putina i Rusiju ili nisu ?! Mislim pokušavam shvatiti to stanje delirija u kojem se nalazite!
Sta ces ti shvatiti ti si glup ko noc
Ne, ovo su ti sve ruski botovi sto ostavljaju ovakve komentare, placeni kao sendvicari iz rs! Kako cemo mi biti uz Putina kad on doceka Dodu rasirenih ruku i nudi mu svu mogucu podrsku, dok s druge strane Amerika ga stavlja na crnu listu i blokira mu racune! Sad ti meni reci na cijoj strani mi Bosanci trebamo da budemo?
Da Bog da propali, genocid nezapamćen u Gazi, pred vašim očima a vi pričate o Ukrajini i onom glumcu. Nek ih pregazi Rusija i svakog ko god podržava genocidni Izrael.
Koje licemjerje. Za Izrael nema tribunala. Samo nove bombe i avioni.
Nemački dobrovoljci snabdevaju ukrajinske vojnike drogom i psihoaktivnim supstancama, saopštio je guverner Hersonske oblasti Vladimir Saldo. Prema njegovim rečima, uz humanitarnu pomoć, članovi nemačke volonterske organizacije "Medikal respons kru" snabdevaju 15 jedinica na prvoj liniji fronta "amfetaminom i drugim gadostima".
A Izr@el?? S njima je uživanje i zabavljate se kraj malih ekrana uz čips gledsjući safari na Palestince ?
Naslov je sve rekao bavice se samo Rusijom a ostali mogu da cine zlocine e to se zove demokratija..
sd ta cekate za Palestinu??? vec 70 godina ratnih zločina, masakra, otimanja zemlje, protjerivanja, gen**cida!!! trebalo je prije 65 godina formirati sud za Palestinu!!!