Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
putin egocentricni ludjak ce postaviti uvjete koji su suludi i niko normalan ih nece prihvatiti nadam se da grijesim
Maloprije gledam snimke desetine mrtvih civila na ulicama Harkova, djeca vjerovatno 10-14 godina poginula sa roditeljima. Ovo je strasno sta rade ruski teroristi!
@gooUser Jeste ako gledas samo Russia Today i srpske tabloide
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Iskreno se nadam i Boga molim da postignu mir. Rat je ludilo,besmislena patnja,stradanje. Nikome dobro nije donio.
Ma kakvi pregovori dok istovremeno ratuju zestoko
Ma kakvi pregovori dok istovremeno ratuju zestoko
najbolje rjesenje za ovu krizu je da NATO primi Rusiju u svoje clanstvo,imali bi odmah mirne i orbana i dodika i covica i milanovica ai vucica
Kakvi klovnovi Ukri... Kačket, jojjjj
Pristupis EU a das garanciju da neces u NATO. A rusi neka povuku vojsku
Putinu je vatra i nemoze nikako da se pomiri sa cinjenicom da ga ebe lik koji je do prije 3-4 godine ku**em klavir svirao :) :) :)
Ako ljudi misle da su Rusi iskoristili 5% snage grdno se varaju... Pa vise je granata palo na Balkanu nego na Ukrajinu... Kako je prosla Gaza i njeno granatiranje 24h danima i bez prestanka.. nadam se da se rat politika kao u svakom ratu nece odraziti na civile.. a i malo je suludo sjediti u stanu dok oko tebe padaju granate.. nije opcija ni bjezanija..al uz neke sulude pregovore crno im se pise..
Pregovori traju i nìšta se ne dogovori.
Tamo nema diplomata tj. direktih predstavnika država tako da neće biti rezultata. Ali njihov zadatak je da dogovore prekid vatre, pod kakvih uslovima čućemo, i napraviti Termin za diplomatski sastanak. To bi bio golem uspjeh. Rusija je dobila blokadu od SADa, Rusija nemože više ništa ni kupiti ni prodati u dolarima. To je sad kraj jedne velike države sa relativno malo stanovništva.
UVJETI PUTINA SU DA UKRAJINA PROTJERA IZVANZEMALJCE I ON ĆE OBUSTAVIT RATNA DEŠAVANJA. ALI KAKO PROTJERATI KAD IH NEMA...
Kako odjednom breskvice, ajfonke i ostala gamad postanu nebitni, nevjerovatno.
U mislima sa Ukrajinom 🇺🇦 i Ukrajincima 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Veće šanse bingo ubosti, nego ovi da se dogovore.
Što bi kod nas rekli: "Vikni mu Habibe!" *ništa od toga nema
Krenes sa maksimalistickim zahtjevima da bi dobio što više..ili barem ono što je realno.A realno bi bilo da se Rusi povuku iz Ukrajine a da separatističke oblasti ipak dobiju visok stepen samostalnosti unutar Ukrajine, da mogu blokirati mogući ulazak u NATO.Mislim da Krim mogu zaboraviti ( Ukrajinci)