Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svakom slučaju u rovu služe državi a u zatvoru su joj samo teret... Druga stvar je kad zatvorenike koristiš u agresorske svrhe... E to je onda zločin
KLIXE OBJAVITE VIJEST O GRADNJI HIDROELEKTRANE NA VRELU UNE
Milošević je pustio iz zatvora 90% zatvorenika za ratišta BiH i Hrvatske!
Nista novo. Pa i kod nas je bila amnestija za zatvorenike u ratu pa cak i za dezertere poslije rata.
I oni neće napraviti nikakve ratne zločine, iako u mirnodobskim uvjetima i bez dodatnog stresa nisu mogli se suzdržati od činjenja kriminala. Sve je u redu, ne zavirujte dalje ništa!
Sad se vidi ko upravlja EU i SAD. Zbog cega nas nasi "lideri" vode tamo kad vidimo koliku mrznju navedeni demonstriraju prema muslimanima? Nama nasi "lideri" stavljaju omcu oko vrata.
Ismail Haniyeh nije ubijen, trazi se razlog za ukljucivanje Irana i Turske na ispomoc Hesbollahu
Ovo se radi u svakom ratu pa tako i u ovom.
Kako su sa ovim ovakvim vijestima ložili narod Rusi puštaju zatvorenike a zapravo to rade Ukrainci
Moje iskreno misljenje je da Rusi dobijaju na terenu, ali informacijski i propagandni su losiji