Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armeni su dosta slični kao većina Srba. Ovo će u budućnosti slaviti kao veliku pobjedu ili kao potpuno istrijebljenje.
Nisu ni po cemu slicni Srbima, Turci su jedini slicni Srbima i Bosnjacima naravno
kako je došao tako će i otići - na krilima obojene revolucije. Demonstranti su pred parlamentom dali rok do 00h da podnese ostavku.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A jeli majmun mogao ovo potpisati prije sukoba i da nema mrtvih glava
Za pojedine trolove informacija. Za ovo stanje nakon potpisivanja Dejtona neko se morao izboriti i proliti krv. ARBiH na čelu sa vrhovnim komandantom Alijom. Polomila kičmu fašistima i sačuvala teritorijalni integritet države. Samo pratite koga najviše na Klix-u mrze i glasajte onda za njega.
Ja, ja, 25 godina natezanja...nikoga nista ne interesuje.....i sada je kao Azerbejdzan problem.....neka je.....sta se desavalo i d3sava Rohinja muslimanima?.....ama boli za to *urac Saudiju, sta jecsa Palestinom!?.. ama boli *utac Saudiju....ama neka ih boli *urac, imaju cak i na to pravo, ali odakle im pravo da sebe nazivaju cuvarima svetih mjesta!?....da Zidovi hoce(sreca pa nece), zauzeli bi im i Meku i Medinu za dopodne....arapi...kurvari, lov, sokolivi, trke konja....sve ali kontra islama
Kako trolovi šire propagandu. Poslušajte bivšeg predsjednika RS Čavića nek vam on kaže ko je jedini pobjednik u oslobodilačko-odbrambenom ratu. Herojska ARBiH.
Heben Bayraktar, riješio rat u korist Azera
Ovo je nasa najveca greska bila, doduse tu se nije pitalo nas svijet je htio ovaj haos od drzave, zato ko moze torbu na leda, nema ovdje hajra a niti ce biti.
Steta za Azerbejdzan, trebali su govna pocistit.
Nagorno Karabah rijesen sad jos genocidnu matirat i mirna Evropa. Ortodoxnim turcima sko nije po volji hajte van Evrope..
Žali Bože svih mladih života koji su ugašeni zbog tvojih katastrofalnih poteza. Od samog početka se vidjelo kuda ovo ide i da ne možete zadržati okupiranu azerbejdžansku zemlju.
azeri i armenci se svadjaju i ubijaju a pobjednik na kraju je rusija koja ce sad totalno kontrolirati tu regiju :D procitajte mirovnog sporazuma, sve je sad u rukama rusa
najvaznije je spasiti ljudske zivote.. u svakom ratu najvise stradaju nevini ljudi
To su prije Vas dogovorili Erdogan i Putin. Djaba narod ginuo ..
Kada prodje Gasovod a Rusi i Turci ubiju Biznis,ova sica moze opet ratovati ako to zeli.
Sta se kúrcite kad nemate krila
Gledam na youtube kako ih dronovima pobiše isto ko na igrici, smiješno i žalosno u isti mah
Pošteno. Kad si slabiji, jbg. treba priznati. Ovako bolje vrabac u ruci nego golub na grani.