Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
😅😅😅😅 eto , ima još nepoželjnih monarhija , osim Izetbegovića , 😅😅😅😅
Samo je jedan kralj U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog! Reci: “On je Allah – Jedan! Allah je Utočište svakom! Nije rodio i rođen nije, i niko Mu ravan nije!”
Što im je dobra šuplja. Mislim na ove karibljane. Nećeš ti burazeru nigdje sve dok ti je budžet na sisi UK. Svi se otimaju da budu Republika, a onda kad dođe besparica, nemogućnost da se zarade pare, socijalni nemiri, onda će biti Long live the King. Rende kore...
I Rvati vole Papu idolopoklonika, Ugare I Švabe, dok Servi svršavaju na Ruse.
biće svega, niko ne planira nikakvu budućnost - samo negdje plane i popucaju se. U Jugoslaviji si mogao planirati za 20 godina ali danas to je čista lutrija osim naravno za ove kraljevske uhljebe.
Može li samo tačan datum kad se moglo planirati u Jugoslaviji za 20 godina?
Koliko objava o nekom kralju kao da je el bake