Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada kažeš NATO, Vučkovi plaćenici na tastaturi padaju u trans.
Ne znate vi jadnici sta je rat. A sa znate, nebi nikad rekao spremni smo.
A je da svi se boje tvojih zaostalih Rusa, jbli te Rusi, zive ko najveca bijeda, mrs sta dalje od nas. .
Bice suza i trazenja oprosta, ali kao sto sam rekao (ljude podsjecao na ono citaju u svetim knjigama) nagradjeni ce biti samo oni koji se bore za druge. Ko god da je vjerovao u Boga mogao je znati da ce nagrade genocida i UZP-a nad Bosnjacima zavrsiti Bozijim bijesom. Rat protiv Islama, ismijavanje Muhameda a.s., paljenje Kurana, pokolj u Gazi... Niste vi ni najmanje spremni na ono sto covjecanstvu dolazi odozgo. Prije svega zahvalite se svi Srbiji i Hrvatskoj, a onda i sami sebi.
Spremni ste vi ka*inu... Sad ste spremni kad ocekujete da ce u slucaju napada SAD, Britanija i ostali doci da vas brane.
Najgore je sto se poslije svakog rata opet mora zivjeti zajedno. A bilo bi idealno da se svijet podjeli na normalne na jednoj strani i na ljubitelje putlera/trumpa/orbana/antivaksera/AfD. Zid izmedju i svako sebi.
Chaos ne budi lud,kad bi se to desilo,svijet vise nebi sigurno postojao,zato se i ne miješaju,direktno
Zašto jednostavno NATO ne objavi rat Rusiji, pa da vidimo ko kosi, a ko vodu nosi. Ovaj proxy khurvaluk je postao ljigav. Uvlačiti zemlju koja je bila spavac u I i II Svijetskom ratu, sad pred nuklearni III eto kao Svedi bi bili spremni, je totalni idiotizam.
Putin vam se smije.
Nuto na svasta spremni bolan novinarcicu pise se spremni na sve uzas
Umjesto da si dobar sa svojim prvim komšijama ti slušaš lika iz drugog grada koji ti zakuhava situaciju sa komšijom. Stvarno je politika gadna igra, meni samo nije jasno da država tipa švedske spadne na to da joj drugi govori šta da radi.
Ti meni hoces da kazes da nije bila moguca situacija u kojoj svedska i rusija sjednu za stol i dogovore uzajamnu ekonomsku, tehnolosku i kakvu vec saradnju. Ne bolje je slusat idiota na drugom kontonentu koji pravi krizu na tvom
Mastermind......od trodnevne denacifikacije susjeda do novih 1100km granice sa nato članicom, čestitamo osvajaču nagrade debil milenijuma, master strateg nema šta 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Kaže se: spremni smo na sve. cuj na svašta 😂
Švedi nisu ratovali bar 200 godina unazad. Dovoljno je da jedan ugane nogu u rovu i odmah bi potpisali kapitulaciju.
Tako treba, vas prvo roknut, ako se zakuva 3 svjetski. Radi sigurnoati.
Prvo ce teb jebat mater srpsku pa onda