Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Faca sve govori, bila je dobra zena. Tacno joj se u ocima vidi neka milost, i kao da iz njih isijava svjetlost. Velika zena i humanitarac. Al kad bi se lagali. Lipsala je sotona i ispustila svoju poganu dusu. Nek joj na onom svijetu sve dodje na naplatu.
Znaci hvalospjevi samo jer je bila prijatelj BiH? Koliko vi Bosnjaci usko i iskljucivo subjektivno gledate na stvari, a pravite se veliki humanisti. Zena je bila demon doslovno.
Evo sa'će suza, evo sa'će....
Spremajte roštilj u paklu stiže vještica
Skim ce sad Bisera kahvu piti.
A nedavno je imenovali za predsjedavujuću Odbora za odbranu, tako mladu i perspektivnu. Prerano ode, još je mnogo mogla pruziti. Neka pripremi se Joe ... Pelosi mogu ostaviti u fotelji kongresa već je mumificirana.
Da umre noć uoči godišnjice bombardovanja Srbije?! Slučajnost? Ne bih rekao!
Velika hvala velikom prijatelju BiH.
Kakvom velikom prijatelju BiH? Ova žena je garantovala srbima u oktobru 1995 republiku srpsku jer je prijetila bombardiranjem ARBiH ako nastave oslobađanje okupirane bh teritorije.
Čeka te sve ono što si posijala...Kako tebe tako i nas sve
Rest in peace
rest in peace ma'am, thank you for everything you have done for Bosnia and Herzegovina A vama nezahvalnicima samo mogu reci proucite malo sta je sve i koliko puta ova godpodja ucinila za BIH
Neka je anđelima isporuči Ešref Ešo Kobilić sa svojim hitom - Hej lavori
Ljude ponese Ovaj varljivi Svijet...pa se osili, nered cini....a smrt ce svako zivo bice kušati....valja savjest ponijeti u vjecnost
Одрасла са Србима, Срби јој живот спасили, вратила нам је како је вратила пуна зла и злобе. Нек јој је лака црна земља, Бог нека суди.
Never forget Yugoslavia 1999.
Da su nju slusali, ne bi se vjerovatno desio genocid u Srebrenici, kasnje kad je Srbija isla ubijati Albance na Kosovu, onda su se poslusali i bombardirali su Srbiju.. sigurno bi stradalo vise od 9,000 albanski civila da nisu to uradili..
PIŠAM JOJ SE U ŽVALJE VJEŠTIČIJE 🤮