Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasno! Ako za ovo niko ne bude odgovarao, onda cu izgubiti nadu u covjecanstvo.
ko ce ba odgovarati...pa eno zlocinac lukac jos nagradjen...postavljen na celo mup rs...
Vidjeo sam fotografije..... da places od tuge i zalosti..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nikad se rusi oprat od ovoga neće....RIP 😔
da je njima do pranja ne bi radili ovo
Pa srbi se nisu ni pokusali oprat, isti je to soj
Putine, majku li ti neljudsku poganu!
Neka je njoj i njenjoj bebi laka zemlja. Ovo je ona priča kad‘ su Srbi govorili da su na Markalama lutke bile.
Brainwashing all day long
Dragi Alahu molim te podari ovim ljudima mir.....Amin
Gdje su oni sto kazu da je porodiliste bombardovano jer su ukrajinske snage bile unutra? Sram vas bilo maloumni ruski propagandisti
Ne vjerujem da je vijest lazna, ali s obzirom sta su napisali razumijem ove rusofile koji to tvrde. Kako su dali tijelo porodici kada ne znaju ni koje joj je ime pa samim tim ni ko joj je porodica?
Ko je Marin?
R.I.P.
Ja sam sve bliži da ne vjerujem u boga Čini mi se da i on okreće glavu od krvnika i staje na stranu zlocinaca Dokle su došla razmisljanja
Nije ovaj svijet ni zamišljen kao sreća i blagostanje. Postoje i predaje koje kažu da Bog nije pogledao u ovaj svijet od kako je stvoren. Dato nam je da živimo kako hoćemo i da radimo šta hoćemo, sutra ćemo se vagat pa da vidimo ko je kako i šta radio.
Šteta, šta radi propaganda, sama sebi bombu bacila što bi rekli rusofili, onaj srbofili. Nek joj je laka zemlja i neki bolji svijet čeka na nju i njeno malo dijete.
Sad ce srbi reci da je ovo iscenirano namjesteno
Ne zaboravite: Lažne vijesti pomiješane sa pravim su najopasnije oružje. Zbog lažnjaka mi imamo gorivo 3 KM i ulje 4-5 KM. A kao i uvijek, neko je tu ,dobar' stotine milijardi kao i na kurona pLandemiji koja je odjednom prestala napadom na Ukrainu. A mediji su uvijek isti i zna se za koga rade, za obične ljude sigurno ne.
Putine umiro u mukama Amin
😪 Zar je ovo vrijedno icega, ijedne teritorije, ijednog bogatstva…
Mnoštvo vijesti od kojih ne možeš prepoznati lažne od pravih. Ovako su nas bombardovali sa fake news iz Kine, prije više od 2 godine. Isti mediji - iste manipulacija masama. Neće biti 3. svjetskog rata iz jednog prostog razloga - 1. svjetski rat nika nije ni završen. Čovječanstvo je u ratu već više od 100 godina.