Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjače su ove naše Bošnje sa mješalice po Sloveniji i Njemačkoj sa komentarima tipa alarahmetelje, inšala ode komunjara itd. De bolan ne provaljujte se, pročitaj šta u životu makar na godišnjem odmoru.
Svijet je nešto mnogo veće i ljepše od CD-a Kemala Malovčića i urlikanja po svadbama glupim ljeti.
Bošnje ne govore AllahRAHMETELJE ,ti si vjerovatno šipac
Koliko price o tome kako je on unistio SSSR, pa prije njega mogao si mjesec dana sa prodatim zapadnim farmerkama da zivis u Moskvi, redovi za ilje , kafu, secer, narandje… auto na listu pa cekaj deset godina. To je bio neodrziv policijski sistem gdje su politicari zivjeli ko bogovi a ostali se patili. Manite velicanja SSSR , da je valjalo jos bi postojalo. Ovaj covjek je bio vizionar, problem je sto su njegovi radije htjeli oligarchic society.
Najljepse o pokojniku! Pocivaj u miru!
Brežnjeve doktrine? Kaže se Brežnjevljeve. Kosmolasjake pravdu? Kaže se Komsomolskaja pravda.
potrebni majstori za zidanje berlinskog zida, smjestaj obezbjedjen...
Perestroika. RIP
Čovjek koji je srušio Berlinski zid,ali i SSSR
Danas im je sa milijarderom i fashistom Putinom mnogo bolje!
Bog je unistio socijalizam zbog ATEIZMA te surovosti sistema kojeg smo zvali socijalistickim. Komunizam nema veze sa ovim sistemima i do sada je postojao samo plemenskim zajednicama kakve su bile u sjevernoj Americi, ili onih koje su prethodile "narodima". Nazivati predstavnike partija koje vuku korijene iz tog sistema, ili njihove simpatizere "komunjarama" jeste isto kao da pripadnike nacionalistickih stranaka nazivamo pravednicima i vjernicima.
@Janje001 Bog ne postoji, budalo! Postoji samo u glavama takvih kao što si ti!
Preselio .
Što rusi pune baterije vanzemaljcima
Probijanje Nuklearnog reaktora,pa antialkoholna kampanja i njegova tadasnja vladavina ,dovela je lagano do raspada Sovjetskog Saveza.
Eto takav je zivot na ovom svijetu mozes da budes car ili sirotinja ali ostati nećeš.
Jedini pravi predsjednik. Ovo ostalo su sve olos i kriminalci bili. Uspjesno su te otjerali u grob bez da imas sansu da kazes ista o ovom konfliktu iako si ti taj koji je priveo hladni rat kraju.
Ovakva,ako ne i gora ce bit statistika za Milorada...i to medju Srbima
Pokoj mu duši. Čovjek koji je okončao HLADNI RAT I UJEDINIO NJEMAČKU. ANĐELI S TOBOM VELIKI ČOVJEČE.
Auuu..ja mislio on davno umro...Nista,valja se informisat