Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova gospodja ima damu do poda..nigdje nikoga s njom ..zasto!? Demokratski recept je na snazi cim uselis u USA a to je da cim prije te zavade sa svima jer samo tako svjetski lideri miruju I ne boje se onda I drzavnih udara dok zakuhavaju narode po svijetu!!!!! Izaslo bi tonu svijeta da je podrzi Ali nesmiju!!!!
U Americi i Evropi mnogi Jevreji su osudili ovaj genocid u Gazi parolom ‘Not in my name’. Respekt.
Svaka čast
aferim zeno 👏
Divna gospođa
Hvala ovim divnim ljudima koji su spremni na protest.
To Amerika pomaže Izraelu da što više djece pobiju. Šire novu demokratiju preko kostiju djece.
SKANDAL DRMA POLA SVETA! Muslimani iz Bosne proizvode naoružanje za Izrael! intermagazin.rs/skandal-drma-pola-sveta-muslimani-iz-bosne-proizvode-naoruzanje-za-izrael/
Komsic i Becirevic su u znak protesta sve servirano pojeli i popili danas na rucku sa cionistickim prijateljima.
Marinko, Marinko....pa šta ti ovo treba? Komšić i Bećirović finaliziraju priču o Rezoluciji. Vučiću i Dodiku krivo što su dali tolike pare, a pridobili samo Rusiju, Venecuelu, Nikaragvu i Sjevernu Koreju. Kina je ili za Rezoluciju ili će biti suzdržana. To se još ne zna.
a i zna se ko je najveci cionista u BiH…vjeciti fasista, stasaU i uzp-ovac covke…tako da nijedne
Pazi ovog licemjerja poganih genocidasa: "Američki kongres je izglasao 26 milijardi dolara pomoći Izraelu, u što je uključeno i devet milijardi za humanitarne potrebe koje bi trebale ići Palestincima." FUJ, sjeme vam se zatrlo, ako Bog da!