Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
G E N O C I T A N E R A T A
Goricete cifutaneri ponovo. Kad tad.
Dan poslije američkog i britanskog bombardovanja, milion ljudi izašlo je na ulice Sane, glavnog grada Jemena koji kontrolišu Huti. Svi u glas pjevaju: "Briga nas. Pokrenute veći svjetski rat." Sad razumijem što ujedinjeni Saudijci, Amerikanci i Emirati nisu mogli ove ljude metra pomjeriti uprkos svom novcu i naoružanju. Dok bi kod nas pola stanovništva uhvatilo se noge i psovali Aliju.
E moja sirotinjo, svuhdje je sirotinji tesko. S druge strane je veliki lobi nazalost, velika lova i zato nema zemlje da vam pomogne a srce puca gledajuci snimke djece koja stradaju ni kriva ni duzna.
Srce mi se para na ovu sliku, prokleti bili, prokleti i jos jednom prokleti bili cionisti!
samo rokaj
Po tvojoj familiji
Rokam ti mamaru redovno.
Rat je društveni sukob ali i sredstvo i način da se provede politika. Rat je i način da obmanete političko građanstvo tj glasače posebno ako je glasačko "tijelo" naviknuto na siledžijski vođenu politiku. U SAD su posebno cjenjenji ratni predsjednici međutim predsjednik Biden nema tu karizmu da sve stavi pod "jednu zastavu". Izborna je godina u SAD i svi će mjeriti a predsjednik posebno, šta se gubi a šta dobija s ratom ili bez njega.
Ma hajde ba šta se sikirate ljubitelji zaostalih i primitivnih fanatika sa bliskog istoka, neprijatelje će kazniti allah koji ovo i dopušta da se radi, haha
Klanjaj se ti ikonama. Zidovi takve nazivaju paganima i ne odgovaraju za ubojstvo po Izraelskom zakonu. Isusa su smatrali obicnim covjekom. U Islamu Isusa (Isa) smatraju bozijim poslanikom. Sura u Kuranu je posvecena Isusu a druga pak majci Mariji. Mrznja ce te ubiti na kraju
Izrael jednostavno u pogresnoj kafani je počeo glumit siledziju