Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da ih Izrael ubija godinama. Pokusava desetljecima ciniti atentate nad njima… ko je ovdje terorista?
Pa pročitaj malo o tom čovjeku i šta je sve radio 90tih i počtkom 2000tih pa će ti biti jasno što ga gone.
Ubili mu cionisti zenu, 7 mjeseci starog sina i trogodisnje dijete i to pazite sad 2014 godine...
Taj čovjek je na izraelskoj crnoj listi još od kad je samoubilačke prsluke pravio 90tih i početkom 2000tih. Pa najveći samoubilački napadi u kojima je poginulo stotine izraelaca su ti akcije čiji je on direktni organizator.
Palestinsko Valter!
Ne želim posebno ulaziti u ovu temu, ali ipak mislim da je potrebno znati neke stvari. Al Qaida je osnovana 1988 uz pomoć CIA, kao gerila u odbrani protiv CCCP-a u Afganistanu. 1987 se osniva Hamas uz podršku Mossad-a, u cilju da oslabi PLO u prvoj Intifadi. Sam Arafat je rekao "Hamas je izraelska tvorevina". Divide et impera. Tužno ali istinito.
Nema veze sa CeGevarom. Pa on razvaljuje svoje ljude. Osim toga ce je bio revolucionar protiv svoje vlasti, a ne terorista.
I on će možda do kraja godine i ćaooo...
O, kruh vas hebo glupi... "pola čovjek, pola mit". Klix, pola medij, pola govno.
Možda se ovde kakav škola nazove po njemu..
Nije bilo Holokausta. Ne samo to, nego Ashke Hazarska mafija je sve izmislila. Ashke Hazarska mafija je pola historije prepravila i izmislila. Mi pojma nemamo što se dogodilo prije 200 godina. Znate zašto Izrael mora biti ovakav? Zato što danas postoje kamere i internet, pa se sve bilježi. Međutim i dalje kontroliraju sve pore ljudskog života. Ashke Hazarska mafija bira šta ti jedeš i piješ, a ne nešto drugo veće. Oni nisu Jevreji, već Pagani.
Deif je Walter...jedno ime,vise osoba,narod.
Ma iebem ja njemu familiju za svu onu djecu što su ubijena. Na dušu mu !
El mehdi
insallah
Prvo, u Palestini ga niko ne smatra Che Guevarom. Možda ga porede sa Salahadinom, ali sa Che Guevarom ne. Jer ne možeš marksističkog revolucionara porediti sa nekim ko se zalaže za islamsku državu Palestinu. A drugo, Che Guevara nikad nije išao po dječijim festivalima i ubijao. Hamas jest.
Život radja se na Istoku, smrt dolazi sa Zapada
Hoćemo čiste medije a ne Cionističke ovo samo Mile može regulirati da ih proglasi za strane agente
Krije se možda kod Šejtanjahua