Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hico legenda i gospodin, moj idol ❤️
Sreca pa nisu uspjeli
Da su svetosavci imali Adolfa, branili bi ga do zadnje kapi krvi ali samo u slucaju da im protivnik nije naoružan
Brat i sestra Šol odnosno grupa Bijela ruža su stvarni heroji ,SSovci poputŠtojfenberga su bili svjesni poraza nacista pa otud i atentat. Trebalo je to izvesti barem godinu ranije.
Veća je kontraverza to što 38% današnjih amerikanaca, bijelih amerikanaca, vuče porijeklo iz nacističke Njemačke, pa Irska, pa Italija, itd. (američki popis stanovništva tako kaže) pa eto, da se malo čovjek zamisli i promisli. :)
To je tacno. Cak sto vise, u tadasnja vremena zbog broja useljenika, moglo se desiti da Njemacki bude oficijelni jezik SADa. Jose jedna cinjenica: Hitler je bio na naslovnici americkog Times-a bio "Man of the Year" za 1938. (mada ne u pozivitnom smislu, ali ipak)
Mogla je to biti dobra priča, ali odlučile su nijanse, sitnice.. Hitlera je spasila srednja noga od stola, strana. Bila je duplo deblja od svih ostalih, zašto..Niko nema odgovor. Stol je bio ručni rad iz 1908,i zašto se stolar na to odlučio, nije jasno, jer nije bila praksa tako izrađivati. Čitava bi povjest bila drugačija, da je noga bila tanja,hitler nebi prezivio. Mnogi od nas nebi bili ni rođeni. Čitava povjest bi otisla u drugom smjeru. Samo noga od stola, njena debljina..
Da su babi muda
Mogla je to biti dobra priča, ali odlučile su nijanse, sitnice... Hitlera je spasila srednja noga od stola, strana. Bila je duplo deblja od svih ostalih, zašto... Niko nema odgovor. Stol je bio ručni rad iz 1908,i zašto se stolar na to odlučio, nije jasno, jer nije to bila praksa tako izrađivati. Čitava bi povjest bila drugačija, da je noga bila tanja, exploziju hitler nebi prezivio. Mnogi od nas nebi bili ni rođeni. Čitava povjest bi otisla. Samo noga od stola, njena debljina.
Izašao zakon u rs, kriminalizarana kleveta. Kaže smrad dodik, vepar divlji,:Veliki brat te posmatra. 👁👁 👁👁 👁👁
Misliš velika volusina te posmatra