Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljevicari cim dodju na vlast odma se zarati negdje u svijetu a sve lafo oni su moderni itd itd... Ljevicari cim dodju odma se progone politicki neistimisljenici ... POZNATO BOŠNJE ???
Ovo nema veze sa ljevicarima. Amerika je drzava u kojoj sudstvo uglavnom funkcionise. Niko nije iznad zakona. Krsis zakon dodje maca na vratanca kad tad.
Ne rise
Fašisti
Cuj barikade...otkud im ta ideja...haha
Da taj Trump nije mozda srbin? A ovi sto su se okupili mozda traze zajednicu onu fašističku gdje moze živjeti samo jedan narod?
Oni Trumpa uhapsili naši nesmiju DodikaBakira i Covketa
Ovako će se skupiti trojkaši nasuprot običnih ljudi..uskoro na ulicama BiH. Prenos uživo
Poče im se film Purge uživo dešavati… Haha tobejarabi
Šta veli ova? Poredi Trumpa sa Mandelom i Isusom.. OK, koja je to logika porediti rasistu sa borcem za ljudska prava i pokvarenog bogataša sa Božijim poslanikom/svecem? Ali neki će se vjerovatno nafatati i na to.
...." Isus je uhapšen i ubila ga je rimska vlada..." , da a uhapsili su ga židovi i predali rimljanima,a sada su kršćani ograjisali od ćifutskih sihri pa ih toliko štite .
Isus nit je uhapšen niti razapet.To su izmišljotine.
Ko su ljudi koji štite ovog idiota? Zar ne vide?
Tropmp
koliki idiot neko moze biti pa da prosvjeduje za ovog ludjaka, lazova i kriminalca lol
Sve primitivne budale, treba ih sve po logorima zatvoriti i gas,
cirkus American style
Desnica je nažalost u zapadnom svijetu u glavnom marionetska i ne služe ni zašta vec da umire bijesan narod organizovanjem nekoliko protesta protiv nekog novog bolesnog lgbt pravila