Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i ukrajinskih je poginulo 100k+ i to izvor US i EU
Jeste, ali ruski duplo vise. Posebno na pocetku gdje su otvoreni prsa usli u drzavu. Ukrajina se pripremam od 2014 i vjerovatno ima najjacu vojsku u evropi.
Za Bosnu mi nije žao poginuti, a nebi mali nokat dao za Srbiju, CG ili Hrvatsku.....
Matematika ocjena 1 a propaganda 5 .Ukupan broj vojnika ruskih 160 hiljada pridruzeno od novih 70 hiljada - poginulo 180 hiljada napreduju u Solinu i Bahmutu i cuvaju sve polozaje pametnom dovoljno.
300 000 je samo mobiliziranu u drugom valu i nisu svi na frontu. 450 000 ukupno Rusa protiv 600-700 hiljada Ukrajinaca. Stim da Rusi napadaju pa bi im trebalo više vojnika a Ukrajinaca ima dosta i u pozadini (lviv, Kijev, itd) te na obuci u Uk i Poljskoj.
Jest ako citas informer, eno vec na granici sa posljkom. Glupane
Amerikanci zapisničari😏
KOLIKO MRTVI ZBOG INSTA KEPECA
Koga zanima realna situacija: Douglas Abbott Macgregor (born January 4, 1953) is a retired U.S. Army colonel and government official...poslušajte malo sta realan i nekorumpiran čovjek kaze, a ne ovi ublehasi sto rade za globalisticku propagandu. Isti oni koji su nas maltretirali sa COVID-om i vakcinama pa sad sve laz ispade.
Jes jes zato kmece svi redom zadnjih mjesec dana. Douglas Abbott Macgregor (born January 4, 1953) is a retired U.S. Army colonel and government official...poslusajte malo sta realan i nekorumpiran čovjek kaze, a ne ovi ublehasi sto rade za globalisticku propagandu.
Kako to a 75 hiljada ruskih vojnika se bori u Ukrajini od pocetka ovog suludog rata.Putin dobavio vanzemaljce,mozda
Hahahahaha hajd znam da se sere sa procjenama poginulih zbog morala ali brate pretjeraste ga..
Pah, to je jako tragično
Uhar je
Ako je poginulo skoro 200k, onda barem još 500k je ozbiljno povrijeđeno. Rusi ušli u Ukrajinu sa nekih 150k, mobilisali 300k. Još dodatnih 150k od LNR/DNR; Wagner, garda... Pa ispada da baš malo zdravih Rusa ostalo, a Ukr imaju preko milion vojnika. Kako ih onda Rusi izbaciše iz Soledara? I to gdje je UA ubacila i nove brigade koje je NATO obučavao, graničare, njihov GRU...
Ukrajina je oko 12 puta veća od BiH i ima oko 12 puta više stanovnika od. Idući tim faktorom bi mogla nakon 4 godine imati i 12 puta više žrtava od BiH , tj. 12×100.000=1.200.000
Mnogo je i18000 imal neko da zaustavi ovo zlo!?
Dete i kojeg cetu
Eto braće sa šubarama da nadoknade gubitke Brigata 9.1. Sa motivom pampersa i u sredini slogan "Za Boga i otadzbinu".