Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj procurili americki dokumenti. ovo kao starleta kada joj slucajno ispadne bradavica
Daj link kojoj je ispala
Bogami će ih nagovoriti tačno sotona neda mira planeti .
Rusija želi da stacionira nuklearke u Iran, kao što je USA u Ramstein u Njemačkoj.
Ma ko vjeruje u ove bajke, dajte uozbiljite se.
Sve info koje su "procurile" su naravno namjerno deklasifikovane ili ne predstavljaju prijetnju pa su objavljene, a to procurile pored toliko obavještajnih službi u kojih se milioni dolara ulaže, može samo vjerovati neki idiot koji vjeruje Klixu i TV kanalima. Priče za malu djecu
nemaju damu
Evo procurila je i meni slina od silnog plača za bračom našom u Gazi ali nit me ko vidi nit čuje haha tuga brate.
Ja kolko im najavljuju napad . Digni ruke sad cu te udarit .
Iran je prvi počeo. Sada čekamo odgovor.
Hahaha šta ti čekaš JADU!!!haha
Pročitao, ništa posebno u njima ne piše, osim da Izraelske zračne postrojbe izvode intenzivnije vježbe, također i mornarica... Jedino eto što je interesantno jest da se vježba i sa balističkim projektilima srednjeg dometa, što implicira da će možda i njima oplesti po Iranu. Ko ne zna, i Izrael ima balističke rakete. Riječ je Jeriho II MRBM-ovima i Jeriho III IRBM-ovima.
sta je to procurilo a da već ne znamo
djeca nam se smiju Reufe
Da se razumijemo.Okupacioni entitet nema kapacitete da napadne Iran bez pomoci SAD.Nema tankere za dopunjavanje goriva u zraku.Izuzev ako nisu toliko pomahnitali da ispale Jerihon 3 i potroshe arsenal.Tada ce ih Iran devastirati i vratiti u kameno doba.
Trenutno je situacija jako ozbiljna.Ruski i Kineski brodovi su uplovili u Perzijski zaliv i na optickoj su vidljivosti sa Americhkim brodovima.Indijski okean vrvi od ratnih brodova raznih zemalja.Sve lichi na krchmu punu pijanih revolverasha.
Samo sam pročitao, curenje, tajnost, i dokumenti. Ubleha članak, niđe veze
Ameri su rak rana svijeta ... imaju svoju djecu , ali djeca ne slusaju i zabrinjavaju ih .
dokaz sta rade Ameri sa svijetom
Da vam Nije Amera pisali bi vi davno ćirilicom
Znači, neće ih napasti