Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako smo i mi mogli Srbiji predati Bosnu i nestati kao narod. U ratu nema predaje i to vazi za svakoga.
Klix je jako pristran, ne smijem reci Izraelu sklon portal jer poslije ovakvih zlocina i genocida jednostavno nema nikakvih pregovora.
Kako nema predaje? Je li bolje da te u potpunosti unisti jaci protivnik ili da prihvatis dogovor koji nije bas idealan za tebe? Pogotovo kad si podrzavao teroriste koji su krivi sto sad umires...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Nije loš sporazum mislim da bi ovo Palestinci prihvatili ali Izrael je druga prica. Katar ipak nesto pokusava za razliku od drugih znate svi kojih i svaka im cast. Da barem bude primirje pa neka pregovaraju. Kako kazu bolje je pregovarati 10 godina nego ratovati 1 dan.
Egipat se je već davno prodao cionistima, kako cionistima ne predloži da pobijegnu iz cijele okupirane palestine, dok ih Hamas nije safatao u svoje ruke, a ako cionisti krenu u ofanzivu, zna se šta će se dogoditi
Vidis da si napusten od cijelig svijeta i prepusten sam sebi kao i muslumani 90' u BiH. Pa meni onda nije samo jasno zasto narod Palestine samo stoji, zasto ama bas nista ne cine da uzvrate ovim genocidasima? Oni ako misle da prezive moraju se svi sposobni da ukljuce i bore jer to je jedini izlaz kako stvari stoje,a ne da cekaju kao ovce klanje.
Jooj muka mi je od ovih usttaski morllaka i ulizica. Do juce mrzili jevreje danas mrze muslimane.
Ima objasnjenj … kako Njemacki vjtrovi pusu tako Hrvatska politika ide. Njemci su odgojeni kao krivi , tradi holokausta pa sad da izrael kaze da je bijelo crno oni bi u zatvore zatvarale one koje kazu da je bijelo nista nego bijelo. Ipak je Hrvata 3-4 miliona sta ocekujes , sta Svabo kaze to Hrvati rade. Sacekaj dok ovo zatupljenje Njemaca stane , mozes ocekivat da ce se i Hrvati probuditi i sjetiti oca Pavelica.
Mislim da se oni uvlace u d*pe samo s onim ko je sila. Nikako na strani slabljeg, al to je njihov strah i slabost...
Palestinski militanti? Zasto onda nisu izraelski teroristi naziv stavljeni u tekst?
Dabogda him ovo, dabogda him ono...
Prave račun bez krčmara !?
Dvije arapske države koje su najlojalniji cionisti i za Palestinu i Palestinace nisu uradili ama baš ništa uzeli sebi za pravo da sad odlučuju umjesto njih. Ovo je kao da Srbija i Hrvatska nama kroje sudbinu. Znamo koliko nam dobra žele.
Egipat koji drzi zatvorenu Gazu predlaze nacrt mirovnog plana?? Hoce li biti opet u Dejtonu ili negdje u Kairu,medju faraonima? Ima li kraja ovom licemjerju?
Ne dajte ljudi bilo kakav vid entiteta i sličnih stvari kao kod nas u BiH, evo država zbog toga 30 godina stoji u mjestu. Bolje časno izgubiti nego pregovarati da djeca i unučad imaju neizvjesnu budućnost i ugnjetavanje.
Egipat je nazalost odavno pod Izraelskom kontrolom preko Sisija koji je njihov agent
C¡onist¡ma je cilj da unište narod, da poubijaju, da otjeraju, da otmu teritoriju a ne H@m@s. Ne mogu te životinje i demoni uništiti H@m@s
C¡onist¡ma je cilj da unište narod, da poubijaju, da otjeraju, da otmu teritoriju a ne H@m@s. Ne mogu te životinje i demoni uništiti H@m@s
Cionisti sa klix.ba treba da sirite istinu svojim objavama a ne zablude i lazi! Hamas ne predstavlja nikakve "militante" kako vi kazete vec Borce za Slobodu koji se bore protiv cionistickih terorista, ubica djece!