Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vašu šutnju nećete moći oprati nikad! Vaša šutnja čula se do nebeskih vrata koja su vam zauvijek zatvorena. Stidite se!
Sramota velika, salju svoje prdeže po svijetu da ruše sisteme i zajednice, kod nas je nagrnula rulja tzv daija i ucenjaka koji idu po dzamijama i drze predavanja kako Bošnjo ne uzima abdest ispravno, isti oni koji ne smiju orogovoriti na bin salmana i ovu arabiju, necete cuti kuduzovica i pezica da spominju te teme, bitno je Bosnjake rasturati, dijeliti, isticati razlike
Aferim Mehaga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove ne moze oprat milion osuda
Proklet bio, proklet bio, proklet bio psu licemjerni!!!!
Saudijska Arabija je primjer bezvjerstva i divljaštva.
nije saudijska arabija nego vlast u saudijskoj arabiji.
Seik je kao robovlasnik. Posjeduje zemlju, ljude, pravi zakone, zatvara, likvidira, bicuje. Interesantno da to postoji danas i svima je to ok.
Ove kuruze ni domestos ne može očistiti a bgm ni oprati. Prvo zabrana pričanja o Izraelu pa onda ovo.
SM EĆE PODANIČKO, TO ONAJ ŠTO KOMADA LJUDE I IZNOSI IZ AMBASADE U KOFERIMA, SAD SE SJETIO NEŠTO DA KAŽE NAKON 50 000 UBIJENI, BOLJE DA I SAD ŠUTIŠ, ...OSTANI ĐU BRE DO KRAJA...
A prije neki dan kazna i zabrana za one koji bilo sta govore protiv izraelske politike. Ovi samo zamajavaju, smutljivci obicni i prodane duse.
Osuđivati genocid,a slati gorivo za tenkove i avione?
istorijska uloga vehabizma u SA, kao I odbrana familije Saud govori samo o tome ko ih je tu instalirao I do dan danas drži. Ali to su teske teme, nego kako stoje braća sa ligom prvaka?
Licemjeri
mante se ovi zlocinacki drzava
Momenti su sljedeci, ide trgovina nafte u domacim valutama, ili mozda cak novoj valuti koja ce biti bazirana na zlatu. Ovo je kraj SAD-a i uopste zapadne hegemonije. Zivi bili pa vidjeli.
početak kraja. Trajat će to još jako dugo. Prije će izbit građanski Rat, nego oni nestanu sa globalnog plana. Odlučujući faktor će biti razvoj Indije, a pogotovo smjer u kom će ovaj razvoj ici. Kinezi će imati velikih problema zbog njihove politike 1. djeteta, što se već sad vidi. Tako da nam ostaje samo Indija. Sleeping giant
Dugo im je trebalo...
Iz Meke zahtijevaju da se pomogne Gazi ili da im se bar odobri kupovina boljih fudbalera i to ne samo kad ostare.. :-D
Jesu li ovo oni vjernici što prave satove od 20 milijardi a reketiraju islamske hodočasnike a Islam vjera sredine? Nesto se tu ne poklapa
Dragi moji klixovci imate u politici nešto sto se zove "čekaj da vidim sta će biti..." Pa evo ovi se Saudijci napokon sjetili da upute "kritike" Israhelu jer sigurno znaju da je primirije blizu pa eto da osude radi reda. Koja je to bagra.